Elimde 3 adet Twitter hesabı var ve bu hesaplarla ilgilenecek vaktim olmadığından uygun bir fiyata satmayı düşünüyorum:
Buradan bilgisayar ve cep telefonu satışı, kampanya veya duyuru yapabilir diye düşünüyorum.
Bir e-ticaret sitesi *** adresiyle ilgilendiğini belirtmişti ama iyi bir teklif getirmediler bu yüzden buradan satmaya karar verdim.
Takipçi sayınızı hızlı bir şekilde arttırabilmek için bir kampanya düzenleyebilirsiniz.
ÖR: Her 500. kişiye hediye çeki gibi.
Bunların haricinde ismini açıklamak istemediğim 2 büyük şirketin Twitter hesabı da var ama onlarla görüşme halindeyim. Sanırım o hesaplarım satılacak. :alkış: Şimdilik elimde yukarıdakiler var.
İlgililere Duyurulur..
Satın almak isteyen şirketler veya kişiler teklif verebilirler.
HESAPLARIN DURUMU BURADA GÜNCEL OLARAK YAZILACAKTIR: SATIŞ KAPANMIŞTIR
Buradan bilgisayar ve cep telefonu satışı, kampanya veya duyuru yapabilir diye düşünüyorum.
Bir e-ticaret sitesi *** adresiyle ilgilendiğini belirtmişti ama iyi bir teklif getirmediler bu yüzden buradan satmaya karar verdim.
Takipçi sayınızı hızlı bir şekilde arttırabilmek için bir kampanya düzenleyebilirsiniz.
ÖR: Her 500. kişiye hediye çeki gibi.
Bunların haricinde ismini açıklamak istemediğim 2 büyük şirketin Twitter hesabı da var ama onlarla görüşme halindeyim. Sanırım o hesaplarım satılacak. :alkış: Şimdilik elimde yukarıdakiler var.
İlgililere Duyurulur..
Satın almak isteyen şirketler veya kişiler teklif verebilirler.
HESAPLARIN DURUMU BURADA GÜNCEL OLARAK YAZILACAKTIR: SATIŞ KAPANMIŞTIR