İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Twitter Hesaplarım Satılıktır

idea

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Elimde 3 adet Twitter hesabı var ve bu hesaplarla ilgilenecek vaktim olmadığından uygun bir fiyata satmayı düşünüyorum:

Buradan bilgisayar ve cep telefonu satışı, kampanya veya duyuru yapabilir diye düşünüyorum.

Bir e-ticaret sitesi *** adresiyle ilgilendiğini belirtmişti ama iyi bir teklif getirmediler bu yüzden buradan satmaya karar verdim.

Takipçi sayınızı hızlı bir şekilde arttırabilmek için bir kampanya düzenleyebilirsiniz.
ÖR: Her 500. kişiye hediye çeki gibi.

Bunların haricinde ismini açıklamak istemediğim 2 büyük şirketin Twitter hesabı da var ama onlarla görüşme halindeyim. Sanırım o hesaplarım satılacak. :alkış: Şimdilik elimde yukarıdakiler var.

İlgililere Duyurulur..
Satın almak isteyen şirketler veya kişiler teklif verebilirler.

HESAPLARIN DURUMU BURADA GÜNCEL OLARAK YAZILACAKTIR: SATIŞ KAPANMIŞTIR

Ciko Sen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Satışları gizli bir şekilde yani adresi açık yayınlamadan yapmanızı tavsiye ederim. Normal şartlarda twitter hesap satışı yasak ve farkedilir veya birileri tarafından şikayet edilirse hesaplar kapatılır. Hayırlı satışlar:)

idea

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bir hesap ebay sitesinden açık arttırma yolu ile satılıyordu ve twitter bunu biliyordu.

son zamanlarda twitter hesabıyla ilgilenemediğini belirtiyordu satış açıklamasında.

bende ilgilenemediğimden, işlem yapmadığımdan dolayı satıyorum. ;)

bilgin için teşekkür ederim.

idea

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
arkadaşlar ne kadara satın almak istiyorsanız pm atın. (aklınızdaki rakam nedir?)

teklifleri topluyorum. yüksek teklifi yapana devrediyorum.

*** için verilen teklif sayısı: 7
*** için verilen teklif sayısı: 3

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.