İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Twitter searc api de bi uygulama

holigan52

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Twitter searc api de bi uygulama bundan kaynakla bi uygulama yapmamı söylediler fakaat bn tam olarak ne yapacağımı anlamadım bi yardım cı olurmusunuz nasıl yaparım twitterde bir uygulaama siteye bakttım fakat kafam iyice karıştı...

holigan52

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Staj yaptığım yerde patron :D Daha yeni öğreniyorum php html vs sinir ediyor beni ya :D

holigan52

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Twitter de bi uygulaama dediler bana googlde aramamı söylediler Twitterde mesela aramaya Türkiye yazdıgımda Türkiye adlı twitler cıkıyor ya bnde onun gibi bişey olucakmıs ve twitter apide bunun çok kısa bir yolu varmış.ing pek anlamadım ben ne yapacagımıda bilmiyorum...

codegenerator

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
MYSQL - LİKE çalışın öyle kolayı falan yok . ;) Arama kısmı belkide en zor kısımlardan biridir sağlam bir algoritma düşünün sisteminize uygun. Çalıştığınız işyeride böyle ezbere bir şey isteyerek ne kadar kaliteli bir yer olduğunu göstermiş. Sizin bir yanlışınız olmasın ?

holigan52

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kolay derken Twitterda anlatmı varmıs ya belkide bn anlamadıgım için anlatamıyorum...

codegenerator

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
a anlatmı varmıs ya belkide bn anlamadıgım için anlatamıyorum...

Sen en iyisi google ı aç . Sonra

Mysql - Like
PHP Arama

Yaz çalışmaya başla. Birde bununla ilgili şeyler okuyormuşssun. Kolaya kaçman yanlış. Yaptığın herşeyi benimseyerek yap. 3 gün sonra karşına çıktığında konuya uzak kalmassın en azından . Yaşın daha küçük 17 yaşındasın. Bizlerde senin yaşlarında bu konuya adapte olmaya çalıştık ama dediğim gibi araştır öncelikle PHP temellerini çok sağlam oturt ;)

holigan52

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burdakilerde onun için uğraşıyolar aslında hatta bundan önceki projede hiçbişeyi hazır almama izin vermediler ama bu konuda ne kadar bilgi toplayabilirim bilmiyorum...

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Kendi uğraştıkları şey için stajyerden iş bekleyen senyorlara helal diyor başkada bir şey demiyorum :)
Sen onlarla yer değiştir bence.

holigan52

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aslında haklısın :) neyse bi şekilde baktım ben zaten bu günüde atlattık artık yarına kaldı ...:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.