İkisi de Linux yazılımı. Hangisini tavsiye edersiniz? Desktop kullanım için değerlendiriniz...
20 Nisan 2011 #1 BarışBey 1 İyinet Üyesi Onaylı Üye Katılım 17 Eylül 2010 Mesajlar 2,107 Reaction score 51 İkisi de Linux yazılımı. Hangisini tavsiye edersiniz? Desktop kullanım için değerlendiriniz...
20 Nisan 2011 #2 E Erturk Misafir Ne amaçla kullanacağına baglı. Ki buyuk ihtimalle Desktop kullanım için sanırım. Tavsiyem Ubuntu dan yana. Pardustan daha stabil calısıyor.
Ne amaçla kullanacağına baglı. Ki buyuk ihtimalle Desktop kullanım için sanırım. Tavsiyem Ubuntu dan yana. Pardustan daha stabil calısıyor.
20 Nisan 2011 #3 E emreb 0 İyinet Üyesi Katılım 15 Nisan 2011 Mesajlar 109 Reaction score 3 Konum İstanbul ubuntunun masaustu kullanımı daha guzel.tavsıyem ubuntudan yana
20 Nisan 2011 #4 BarışBey 1 İyinet Üyesi Onaylı Üye Katılım 17 Eylül 2010 Mesajlar 2,107 Reaction score 51 Ne amaçla olduğunu belirtmemişim hemen ekliyorum hocam. Evet desktop olarak... Ekleme: Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar. Yorum yazanları repledim.
Ne amaçla olduğunu belirtmemişim hemen ekliyorum hocam. Evet desktop olarak... Ekleme: Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar. Yorum yazanları repledim.