İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

uçan google reklamı

M

M@latyæsporlu

Misafir
bizdemi yapsak netsek bu aralar baya moda uçan google reklamı :p
 

kenan56

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2005
Mesajlar
929
Reaction score
0
Konum
C:\WINDOWS\Web
way beee adamlar her türlü çakallığı düşünüyor a.k sedo abritte google ve diğer büyük reklam firmaları çok yakında türkiyeye ödeme yapmazlar bü tür hilelerden dolayı nitekim sedo zaten bardağı taştı sedoda bir hareketlenme var türklere karşı yakında merak etmeyin googlede bi çaresini bulacak hilebaz webmasterler da y....k alır
 
O

oyunbahcesi

Misafir
burada birilerine batıyormu neden ikide birde gündeme geliyor.batıyorsa söyleyin!!!!!!!!!!!!! adilik neden yapıyorsunuz sizin işiniz gücünüz yokmu..
 

kenan56

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2005
Mesajlar
929
Reaction score
0
Konum
C:\WINDOWS\Web
hey adi kim bakalım

adiler belli oyunbahcesi türk webmasterlerin eğer adı hilebaz diğe çıkmışsa bilki sen ve senin gibileri yüzünden çıkmıştır. :cool:
 
M

mfk_1868

Misafir
bunu yapan birçok yabancıda var arkadaşlar birbirimizi sikayet ederek butun sponsorları bitiriyoruz. her yerde hile var fakat ne yazıkki birbirini cekemeyen tek milletiz. ilgili sahısla bir alakam yoktur bunuda belirtiyim.
 
O

oyunbahcesi

Misafir
ulen şerefsiz sen kendine bak mp3 de yasak neden mp3 kullanıyor herkez veya eg-zotik sitelerde yasak neden herkesin böyle siteleri var türkiye kanununa göre ..adilik yapma herkes kazancına baksın şikayet ediyosunuzda ne geçiyor elinize.1500 usd sizin yüzünden yandı burada bu forumlara ve toplistlere siteni eklemiyeceksin arkadaş böyle adiler şikayet eder işte.
 

Editor

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Şubat 2005
Mesajlar
287
Reaction score
0
profilimde yazıyor msn hem ne yapacaksın msn yi?
 

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mayıs 2005
Mesajlar
859
Reaction score
0
Konum
izmir
ah ah şu forumda anında müdahale eden bi editör lütfen.. Şu konşmalara bak.. Terbiyesiz adam.. Hem milleti dolandır hem olay ortaya çıkınca sölen.. hayırlı olmuş 1500 dolarının yandığı..
 

Editor

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Şubat 2005
Mesajlar
287
Reaction score
0
defalarca söyledik ama bazılarının kulağına girmiyor bu forumun tadı kaçtı .türkiyede binlerce site var onları kimse takip etmiyor bizim arkadaşlar sağolsun burada sitemizi yazıyoruz arkamızdan vurmaya kalkıyorlar .helal olsun size............. çekemiyorsunuz aslanım siz fesatlık yapmayın madem böyle hilelere karşısın git yabancıları şikayet et veya örnek ver.ne alıp veremedigin var benim sitemle.batıyormu size.siz buraya bilgi paylaşmaya degil birbirinizi ispiyonlamaya geliyorsunuz burada bir çok kişi birbirini şikayet etti sedo felan atılmalarının tüm sebebleri buradakilerdir bu forumdakilerdir.size diyecek artık sözüm yok gidin istediginiz kadar şikayet edin aha yapıyorum hile google size altın madalya verir.ha milletin hakkını yiyorsun diyorlar acaba büyük firmalar devlete ne kadar vergi ödüyor bizim canımızı okuyor devlet askeri ücretle çalışıyoruz ama zengine gelince bir şey almıyor.herneyse herkes istedigi gibi davransın tüm toplistlerden ve forumdan sitelerimi kaldırdım.
 

kenan56

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2005
Mesajlar
929
Reaction score
0
Konum
C:\WINDOWS\Web
hileyle uğraşacağına o uğraştığın zamanda bi kaç tane kaliteli site yap reklamları usülüne göre ekle ve git yat geber sonra bak kaznıyormusun kazanmıyormusun eğer kazanamıyorsan webmaster rim diğe geçinme tamam
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst