İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücret Karşılıgı Günlük Hit Gönderecek

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
s.a. arkadaşlar.
günlük hit gönderebilcek ücret karşılığı. sayfa bazında böle bir sisteme ihdiyacım var aradım taradım bulamadım. belki aranızda yapan veya konu hakkında bilğisi olan arkadaşlar vardır. yorumlarını ve pm lerini bekliyorum arkadaşlar.

kostak

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
1500 2000 kişilik video sitem var 1 aylık 60 YTL ye pop açabilirim

emucu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.realist.gen.tr/istatistik/8349/

günlük 2000 tekil 9000 çoğul hit pop açabilirim

aylık 50 ytl

not : popuplar siteye giren kullanıcıya 5 saatte bir açılır yani siz siteye girersiniz pop açılır tekrar girersiniz başka bir popup açılır taaki 5 saat sonraya kadar.

Inferno

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
4000 tekil hit gönderebilirim zannedersem sp2 açan popup ile 300 ytl.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
s.a. arkadaşlar.
günlük hit gönderebilcek ücret karşılığı. sayfa bazında böle bir sisteme ihdiyacım var aradım taradım bulamadım. belki aranızda yapan veya konu hakkında bilğisi olan arkadaşlar vardır. yorumlarını ve pm lerini bekliyorum arkadaşlar.

türk trafikmi istersin yabancımı?

Dostsever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamun Aleyküm.

Paralı hit istiyorsan arkadaşlar yazmışlar.Değerlendirmeyi kendin yaparsın artık.Yok ben para vermeden hit alayım diyorsan hit-al.com yada autohits.dk düşün.

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet arkadaşlar ilğinize tşk ederim. bir kaç arkadaş pm atdım anlaşabilirsek ücretleri eft atım burdanda referans olucam.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.