İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretli Abonelik

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Ücretli abonelik fiyatları yeniden düzenlenecek mi?

Ek olarak bu kategoriyi kuvvetlendirmek adına paylaşımlar yapılsa herkesin bilmediği metodlar paylaşılsa biraz daha bu bölüm hareketlenir gibi :)

T

trgy

Misafir
Fiyatlar öyle kalacak. Çünkü sadece renk için satmıyoruz biz o abonelikleri. Size önerim şimdilik almamanız alırsanız da foruma destek amaçlı almış olursunuz. O kategoriler ile ilgili çalışmayı Ticaret Sisteminden ve üyelik sisteminden sonra yapacağız.

McCOY35

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ama fiyatta az da olsa indirim olsa daha iyi olur sanki kişisel görüşüm ama dediğiniz gibi sistemden sonra bende almayı düşünüyorum abonelik

dahi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fiyatta indirime gidip sürümden kazanabilirsiniz, fiyatlar yüksek geldi açıkcası.

T

trgy

Misafir
Vip ücretlerini düşürdüm. :)

Vip++ ücretleri öyle kalacak. Onlar için çok güzel düşüncelerim var.

resisoft

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dışarıdan bakıldığında ücretler makulunden biraz fazla bunu söylemeden geçmek istemedim.
Tabi Şu varki Hakkını verecek Paylaşımlar/Bilgiler gerçekleşirse Sizin ve üyelerin Tarafından
Ozamanda herkes Karşılığını almış olur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.