Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dizi,Film sitesi için script alacağım veya yaptıracağım ama daha karar veremedim. Dizi,Film sitesi sahiplerinin öneri görüş ve tecrübelerini bekliyorum.
Teşekkürler..
Dizi ve film siteleri ile birlikte en yaygın reklam ağı google Adsense'i kullanamazsınız, eğer adsense kullanmayacağım diyorsanız çok kaliteliteli rakipleriniz yok..
Eğer kendinize has özel bir script yazdırmak istiyorsanız SEO ya da çok dikkat etmelisiniz. Eğer isterseniz Full SEOlu güzel bir script yazabilirim.(PHP)pm atın yada msn adresimi ekleyin.
Dizi ve film siteleri ile birlikte en yaygın reklam ağı google Adsense'i kullanamazsınız, eğer adsense kullanmayacağım diyorsanız çok kaliteliteli rakipleriniz yok..
Eğer kendinize has özel bir script yazdırmak istiyorsanız SEO ya da çok dikkat etmelisiniz. Eğer isterseniz Full SEOlu güzel bir script yazabilirim.(PHP)pm atın yada msn adresimi ekleyin.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5