İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ÜCRETLİ WEB SİTESİ YAPTIRACAĞIM

muhendis7373

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
35
Reaction score
0
Arkadaşlar ben ankaradayım, evlilik ve arkadaşlık olmak üzere 2 adet site yaptırmak istiyorum, teklif veren çoğu firma yada freelancer arkadaşlar başka illerde bulunuyor, siz olsanız başka bir ilde olan hiç görmediğiniz birisine web sitesi yaptırır mıydınız? Eğer cevabınız evet olursa nasıl olur? Neden Ankarada yapan yok mu diyorsanız, Ankarada gold üyelikli bir siteyi 2-3bin tl isterlerken başka bir ilde bulunan bir kişi bir adet ARKADAŞLIK, bir adette PARTNER BULMA sitesini bana yaklaşık 1 ayda ve 1000 tl ye yapabileceğini söyledi? Sizce ne yapmalıyım,Bu siteler kontrol panelli olacak gold üyelikli filan sizden fikirerinizi almak istiyorum, HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR...
 

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
11 Temmuz 2004
Mesajlar
1,398
Reaction score
27
Konum
İstanbul
Dolandırılmaya müsait bir yapınız var. Yüz yüze görüşsenizde dolandırılabilirsiniz. Tam güvenilirlik için Ankara'da ofisi bulunan kurumsal bir web tasarım şirketiyle anlaşın. Bu tip firmaları bulmak zor değil, Google'ı kullanın.
 

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Şubat 2007
Mesajlar
1,088
Reaction score
12
Konum
Ankara
daha önceden takip edip güvendiğiniz adamlar yoksa bir firma ile çalışmanız en doğrusu daha çok para daha çok garanti.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst