casibom casibom giriş
İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!
Hacklink Market

Ücretsiz 15 Adet .gov Backlink Sağlıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gail

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
backlinkleri ekleyen arkadaşlara teşekürler.
özel mesaj göndermiştim ama bir yanıt almadım

frtn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mesaj gönderim sırasına göre eklenmektedir backlinkler. [MENTION=20512]Zafer84[/MENTION] backlink işlemleriniz yapılmıştır. Projemize katıldığınız için teşekkür ederiz. Backlink gönderimine yarın ki izmir seyahatim nedeniyle bir gün ara verilmiştir.

adnan_ta

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Bende hem konuya baktım hem de pm attım ama arada kaynadı heralde :(

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
İlgisiz mesajlar silinmiştir. Arkadaşımızın verdiği ücretsiz hizmettir. Başvuru tarzını seçme hakkı kendisine aittir. Konuda gereksiz tartışma ortamı yaratmayalım.

teşekkürler [MENTION=40058]frtn[/MENTION]

Zafer84

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Mesaj gönderim sırasına göre eklenmektedir backlinkler. [MENTION=20512]Zafer84[/MENTION] backlink işlemleriniz yapılmıştır. Projemize katıldığınız için teşekkür ederiz. Backlink gönderimine yarın ki izmir seyahatim nedeniyle bir gün ara verilmiştir.

İlgi ve emeğiniz için teşekkür ederim.

frtn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
9.5 saatlik yolculukla memlekete ulaştım yarından itibaren tekrardan hizmetimize devam edeceğiz. Gelen özel mesaj sırasına göre kimseyi atlamadan yapıyorum merak etmeyin.

frtn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@iyek backlink işlemleriniz yapılmıştır. Projemize katıldığınız için teşekkür ederiz.

chorock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
13-09-2012 22:21 de pm atmıştım, başlığa yazmayı unutmuşum. Başvurumun akıbeti nedir?

frtn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
[MENTION=27581]atakany127[/MENTION] backlink işlemleriniz yapılmıştır. Projemize katıldığınız için teşekkür ederiz.

frtn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Kurnazayrap ve [MENTION=10025]selim61[/MENTION] backlink işlemleriniz yapılmıştır. Projemize katıldığınız için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.