• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Ücretsiz ASP Web Proğramlama Kursu (ismek)

webmasteryolcu

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
1
156 Aydır Üye

Web Proğramlama Kursu

Başarılı bir webmaster olmak ve dinamik siteler tasarlamak istermisiniz? O halde ücretsiz ismek web proğramlama kurslarından yararlanmalısınız. 128 saat sürecek eğitimlerde ASP NET eğitimleri ve aynı zamanda web sitelerinin olmazsa olmazı işaretleme dili olan HTML eğitimi verilmeltedir. XML ile desteklenen eğitimler ile sizde dinamik ve etkileşimli siteler yapacaksınız.

Dinamik Etkileşimli Siteler Yapın
Statik siteler oldukça eski bir teknoloji olup yapması ve düzenlemesi oldukça zahmetlidir. Dinamik siteler ise include yöntemiyle hazırlanan sayfalar tek tıklama ile tüm sayfalara müdahale imkanı sunmaktadır.

İsmek Web Proğramlama Kursu
Bu eğitimi almak için öncelikle bilgisayar ve web tasarım bilgisi gerekmektedir. Çünkü uzmanlık seviyesinde bir eğitim olup sıfırdan web tasarım eğitimi verme imkanı yoktur. O sebeple daha önce web tasarım eğitimi almış yada bilgi sahibi olunması gerekmektedir.

NusretOksuzoglu

Pratik Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
113 Aydır Üye
ismek ASP.Net Üzerinde Yeterli Bilgi Verdiğini Sanmıyorum..

theramma

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
113 Aydır Üye
Yumuşak g lisi başka bi işe yarıyosa bilemedim ama biz programlama yaparız genelde.

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.