Ücretsiz ASP Web Proğramlama Kursu (ismek)

webmasteryolcu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Ağustos 2010
Mesajlar
393
Reaction score
0
web-programlama-kursu.png


Web Proğramlama Kursu

Başarılı bir webmaster olmak ve dinamik siteler tasarlamak istermisiniz? O halde ücretsiz ismek web proğramlama kurslarından yararlanmalısınız. 128 saat sürecek eğitimlerde ASP NET eğitimleri ve aynı zamanda web sitelerinin olmazsa olmazı işaretleme dili olan HTML eğitimi verilmeltedir. XML ile desteklenen eğitimler ile sizde dinamik ve etkileşimli siteler yapacaksınız.

Dinamik Etkileşimli Siteler Yapın
Statik siteler oldukça eski bir teknoloji olup yapması ve düzenlemesi oldukça zahmetlidir. Dinamik siteler ise include yöntemiyle hazırlanan sayfalar tek tıklama ile tüm sayfalara müdahale imkanı sunmaktadır.

İsmek Web Proğramlama Kursu
Bu eğitimi almak için öncelikle bilgisayar ve web tasarım bilgisi gerekmektedir. Çünkü uzmanlık seviyesinde bir eğitim olup sıfırdan web tasarım eğitimi verme imkanı yoktur. O sebeple daha önce web tasarım eğitimi almış yada bilgi sahibi olunması gerekmektedir.
 

theramma

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Şubat 2014
Mesajlar
36
Reaction score
0
Yumuşak g lisi başka bi işe yarıyosa bilemedim ama biz programlama yaparız genelde.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst