S.a daha önceleri paylaşmadığım ve başka bir forum sitesinde 1 arkadaş bana mesaj atarak parası olursa onu alıcağını ve kendini acındırarak benden heeptv.com sistemini istedi bende yardım Allah için diyerek hersey para değil diye arkadasa verdim oda sağolsun indexe kendi reklamını koyarak sanırım 77 il 145 vilayette paylaşdı daha sonra bende sitem deki sistemi kaldırdım ve başka birşey kurdum be canlı tv sistemimi ben kendim dağıtıyorum buyurun hayrını görün adım Osman akbulut heeptv.com sahibiyim iletisim [email protected]
Not: Kurulum yok sistemi hostunuza atın direk çalışır ve logonuzu tv/resimler/logo.gif klasorunden değişe bilirsiniz bazı kesimleri linkli paylasmak gibi bir durumum ilk zamanlar olsaydı reklamsız eklerdim kısmet böyleymiş

Canlı tv scripti indir
Kullanmak isteyenler kullansın ciddi sorun yasayan arkadaslar lütfen konu altına mesajını eklesin elimden geldiğince yardım edeceğim s.a
Not: Kurulum yok sistemi hostunuza atın direk çalışır ve logonuzu tv/resimler/logo.gif klasorunden değişe bilirsiniz bazı kesimleri linkli paylasmak gibi bir durumum ilk zamanlar olsaydı reklamsız eklerdim kısmet böyleymiş

Canlı tv scripti indir
Kullanmak isteyenler kullansın ciddi sorun yasayan arkadaslar lütfen konu altına mesajını eklesin elimden geldiğince yardım edeceğim s.a