Bu yazımızda sizlere Edu & Gow backlink almanın yollarını anlatacağım ilk önce bir önceki yazım olan " Seo Listesi - Özel" paylaşmış olduğum yazıdaki liste bir ara gizlice başkasının eline düşmüştü şuan temizlettik bunun sebebi ise bizim önlem almadan yapmamızıdr. Şuanki listeyi alabilmek için yazarnet.com dan farklı bir konuya yorum atıp bu konu altına listeyi almak istiyorum demeniz yeterli.
Listemiz çok kıymetlidir içinde çöp olmayan edu, gow backlink listeleri bulunmaktadır bundan ziyade bir çok gerekli listelerde içinde verilmektedir ayrıca Seo Listesi - Özel konumuzdaki üyelere e-mail ile mesaj atarak bu konumuzu da duyuracağız o arkadaşlar seo ile ilgisi olduğu için bu konuda da yararı olacağını düşünüyorum.
Önemli: Yazar Net sitemizden başka bir konuya yorum atıp sonra bu konu altına listeyi almak istiyorum diye yazı yazınız yorum atarken aynı nicki kullanınız.
NOT : Seo Listesi - Özel Yorum atan arkadaşlara e-mail ile bilgilendirme yaptık eyer zararlı bir bilgilendirme olduğunu düşünüyorsanız listeyi istedikten sonra yorumunuzun yanına " e-mail almak istemiyorum" diyebilirsiniz.
LÜTFEN YAZARNET.COM ÜZERİNDEN BAŞKA BİR KONUYA YORUM ATMADAN BU KONUYA LİSTEYİ İSTİYORUM YORUMU ATMAYINIZ.
Ben yeni listeyi almak istiyorum diyorsanız hemen tıklayın
ÖNCEKİ LİSTEMİZİ ALMAK İSTİYORSANIZ TIKLAYIN
HER LİSTE 10 KİŞİ İSTEDİĞİ ZAMAN E-MAİLLER GÖNDERİLİR.