İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretsiz edu uzantılı backlink arayanlar buraya

Furkan597

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Nisan 2014
Mesajlar
20
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar. sizlere backlink nedir diye anlatmama gerek yok sanırım ama edu. ve gov uzantılı sitelerden sadece bir tane alırsanız en az 15 tane backlink,e bedel olduğunu bilirsiniz umarım,,, şimdi kısa zamanda yükselişe geçmeye hazır olanlar için bu backlink sitesi adresi sadece pm den yollayabilirimdim ama çok istek var. ve zaman harcamaya gerek yok
DEDİKLERİMİ YAPARSANIZ HER İKİ TARAFTA MUTLU OLACAKTIR UMARIM BİLGİYİ PARA İLE SATANLAR DAHA DEĞERLİ OLUYOR FARKINDA İSENİZ. BEN BEDAVA DAĞITIYORUM SİZLERDEN GELEN DESTEK NE KADAR ÇOK OLURSA BU YAZILARIMDA SİZLERE DAHA FARKLI LİNKLER VERİLECEKTİR.

DESTEKLERİNİZ İÇİN SAYFAMIZA YORUM VE PAYLAŞIMLARDA BULUNUN LÜTFEN ADRESİMİZE GİRİN VE PAYLAŞIN BAŞKA BİR ŞEY YOK O KADAR.
biliyorsunuz ki web masterların bir çoğunun bilmediği bir sitedir.

bu arada vereceğim site pr 8 ona göre


Ücretsiz verilecek backlink sadece imzam.da www.furkancelikkapi.net ki adrese girin ürün altına yorum yapın 2 sosyal paylaşım yapın

LİNK SİTEMİZE YORUM VE PAYLAŞIM YAPAN KİŞİLERE VERİLECEKTİR.

ARKADAŞLAR SONUÇTA BUNU PARA İÇİN YAPMIYORUM BAŞKA TÜRLÜ KİMSE YORUM YAPMAZ VEYA ÜŞENİR.:)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst