İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretsiz Ekşi Sözlük Scripti - 3 Script

Hizmet

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Temmuz 2010
Mesajlar
26
Reaction score
0
Merhaba. Olay umarım hoşunuza gider.

ceaser bir kaç yıl önce paylaşmıştı. emeği geçen abdullah bey ve ceaser (olgar dı sanırım ismi hatırlamıyorum.) ortak çalışarak biraz geliştirdiler. ama piyasaya bakıyorum, satılan scriptler bu scriptlerin az biraz editlenmiş hali 150 liradan 500 liraya kadar isteyenler var. o yüzden artık gönlüm elvermiyor.

buyrun size tüm arşivim, doya doya kullanın. editleyin vurun parçalayın. ama abdullah bey (bilgisayarim.org) , mustafa bey (apex), ve Fatih bey(dirtyzen) in emekleri artık 3. şahıslar tarafından editleyip cartlayıp curtlayıp satılmaması için buyrun size BEDAVA :)

kaldı ki eskiden bizde satıyorduk. adımız dolandırıcıya çıktı ama webmastersitesi.com adminleri ile alışverişim oldu, sonra para iade istediler, paraları geri verildi. forumdan da alışveriş yaptığım ve parasını geri isteyenlere parasını geri verdim. bazı script sahipleri ise sattıkları scripte destek bile vermiyorlar. buyrun artık ücretsizdir.


Varez marez değildir. doya doya kullanın. yok bunu ben kodladım diyenler linkteki tüm scriptleri incelesinler. aradaki benzerliği görsünler.

sayfa yapılarndan tutun, kodlara, echolara, hatta CSS lere kadar inceleyin.

her script ve rar neredeyse farklıdır. biri gelişmiş, biri gelişmemiş, biri seolu, biri bozuk, biri iyidir. işinizi görüceğine inanıyorum.

haydi bismillah ;
suzluk.com - : 1 -2
hostgator da çalışıyor da eski hostta çalışmadı bilmiyorum neden :))
sql bu 2 rarın birinin içinde. xln nin yardımları için teşekkür ediyorum.

aspsitesi : php sozluk scripti, seoludur.bilgisayarim.org'a çoook benzemektedir.... : 3

http://sozluk.kayiprihtim.org/ scripti : 4

yesilsozluk.com - http://www.rerererarara.net/ BENZERİ :) (biraz hatalı olabilir, edit ve emek gerek) script bozuk olabilir. 350 liraya mal olmuştu. ama aylarca düzeltilememişti : şimdilik kaldırılmıştır

iyi derecede php coder olan birine açıkları söylemek istiyorum. böylece yamalayıp güvenlik paketi bu başlıkta yerini alacaktır.

herhangi bir durumda lütfen pm atınız.
faydalı, yararlı yahut işinize yaradıysa, indirdiyseniz, bir TEŞEKKÜRÜ çok görmeyin.
 

limitlerikaldir

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Şubat 2011
Mesajlar
327
Reaction score
1
Ne gibi açıklar var mesela ? söyleyinde düzeltelim ona göre.birde bana scripti atsın bir arkadaş.ben bakayım açıklara.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst