İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretsiz Günde 1200 Bitcoin Satoshi Kazandıran Site - Ayrıntılı Anlattım

karabag48

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Ekim 2016
Mesajlar
26
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar önerdiğim site kesinlikle güvenilirdir ve hiçbir başlangıç yatırımı gerektirmez.Bahsettiğim site FreeBitco.in üye olmak için tıklayınız.
Sizler için sitenin ayrıntılı anlatımınıda burada resimli olarak anlattım.


Unutmayın kaybedecek bi şeyiniz yok ama kazanacak şeyleriniz olabilir.

Madde madde anlatıcam ve bu maddeler resimlerdeki numaraların açıklaması olacak.

1-) Bu adım gördüğünüz gibi kayıt olma ekranı son derece basit kayıt oluyoruz.Your Referrer kısmını boş bırakabilirsiniz.

Q7bknk.jpg


2-) E-mail veya kayıt olurken girdiğiniz bitcoin adresiyle ve parolanızla giriş yapabilirsiniz
(Not : Kayıt olurken Your referrer kısmına boş bıraktıysanız burdada boş geçiniz.)


XXOnG7.jpg


3-) Bu kısım her 60 dakikada bir çıkan doğrulama kodunu girdikten sonra ROLL düğmesine basıyoruz.
Çıkan sayı tabloda hangi aralıktaysa o kadar satoshi btc kazanıyoruz. Eğer şansınız varsa 10.000 gelirse yaklaşık 0,04 BTC yani 650 lira tek seferde kazanabilirsiniz. (bugün itibari ile 1BTC = 15.800 ₺)


VMk5Gq.jpg


4-)Bu kısımda ROLL yaparak kazandığımız satoshileri harcayarak şans oyunu gibi katlayabiliriz fakat kaybetme olasılığımızda var tabi.Eğer şansınıza güveniyorsanız "BET HI" butonuna tıklayarak bastığınız kadar satoshi kazanabilirsiniz.Bu bölüme MULTIPLY BTC kısmından ulaşabilirsiniz



5-) Bu kısıma sitede "LOTTERY" bölümünden ulaşabilirsiniz. her saatde roll yaptığınızda site size çekiliş bileti veriyor ve biletleriniz ne kadar çoksa çekilişte kazanma şansınız artıyor.
Eğer 1. olursanız toplanan ödüle göre yaklaşık 1.5 BTC kazanabilirsiniz.Şansınızı artırmak için kazandığınız satoshilerle bu kısımdan bilette alabilirsiniz.




6-) Bu kısıma sitede "PROFILE" bölümünden ulaşabilirsiniz. Site size başlangıçta bir bitcoin cüzdan adresi verir.
Satoshi veya btc lerinizi çekmek istediğiniz bitcoin cüzdan adresini bu kısımdan parolanızı girdikten sonra "CHANGE" diyerek değiştirebilirsiniz.




7-) Bu kısıma sitede "REWARDS" bölümünden ulaşabilirsiniz. Bu kısım adındanda anladığız gibi ödül dağıtmaktadır.
Tabiki bir şey yapmadan değil :) her saatte roll yaptığınızda site size 2 adet reward point(ödül puanı) vermektedir bunları biriktirerek veya satoshilerinizle satın alarak aynı sayfadaki gösterilen ödülleri alabilirsiniz (iPhone 7 Plus bile var )




:cool:Bu kısım sitenin her sayfasından üstte erişebilirsiniz. "WITHDRAW" bölümü satoshi veya BTClerimizi cüzdan hesaplarına çekmemizi sağlar.Buraya tıklıyoruz 9.resimdeki gibi bir ekran çıkıyor karşımıza



9-) Bu ekranda "AUTO" seçeneğini kullanmanızı öneririm böyle yaparsanız her pazar transfer ücreti ödemeden btcleriniz cüzdanınıza aktarılmış olur.

 

bilgikupuorg

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Haziran 2017
Mesajlar
32
Reaction score
0
Birakin böyle sacma seyleri ya, adam neden durduk yere baskalarina kazandirsinki? Sen inaniyormusun, ben yigemedim gelin siz yigin. Biraz ilk önce o adami degil kendini bir sorgula, gercek olabilrmi bu diye. Cocuk dahil kanmaz böyle aptalca seylere. Birde ilk önce bitcoin ne onu ögren.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst