İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretsiz Hosting Limitsiz Stok | Bilteksis

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
paketleri esnek yapın, standart olmasın paketler, alan isteyenlere istediği kadar alan verin, otomatik kurulabilen scriptleri dahil edin son sürüm olarak

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
35
Paketleriniz akıllıca olmalı.Örneğin 5 GB alana 10 GB trafik vermeyin.Trafiğin yüksek olması , kullanıcıların sizi tercih etmesini sağlar.Ayrıca kullanıcılara kalıcı olduğunuzu göstermeniz gerekir.Bunun için neler yapabilirsiniz , o uzmanların düşüneceği iş . :)

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
Kasmasın, hız önemli, subdomain minimum 5 olsun, alan önemli değil 256mb yeter, bandwith minimum 15GB olsun ve reklam, link vs. olmasa çok hoş olur..
Bunlar olursa ücretli hostingler yerine sizi tercih ederim. :p

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
en azından subdomain limiti artırabilirsiniz.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Alt özelliklerin sayısının fazlaca olması daha iyi oluyor. Mesela ben hosting alırken alana değilde daha çok trafiğe ve alt özelliklere bakıyorum.Bunlar bana daha çok lazım oluyor.

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Fiyattan çok kalite dağıtın ve size önerim normal hosting firmalarından değişik tasarım ve alt yapı kullanmanız tarafındayım. Özel bi script yazdırın derim ki ciddiyetiniz ve kalıcılığınız belli olsun. Bunun dışında kalite denince hosting gibi şirketlerde destek gelir akla, destek olmalı mutlaka 7/24.

Shift

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Fiyattan çok kalite dağıtın ve size önerim normal hosting firmalarından değişik tasarım ve alt yapı kullanmanız tarafındayım. Özel bi script yazdırın derim ki ciddiyetiniz ve kalıcılığınız belli olsun. Bunun dışında kalite denince hosting gibi şirketlerde destek gelir akla, destek olmalı mutlaka 7/24.

Merhaba bir çok üye arkadaşımızın dediklerini göz önünde bulunduruyoruz. BİLTEKSİS.NET.TR Bu proje kapsamında sunucuları tarafımdan oluşturulup düzenlenmektedir. Başlangıç için kullanmayı plandığımız ve içinde orta ölçekli siteleri barındırdığımız sponsor1 adını alacak sunucumuzdan (titan) uptime kalitesini sunmaktan mutluluk duyarım. Bu projede desteklenmemizi görmemiz bize daha çok haz vermektedir.

11712.jpg

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5