İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretsiz .info domain! Kredi kartı gerekmiyor :)

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
belirttiğimiz adreslerden alabilirsiniz. merak etmeyin, yarı yolda bırakmıyoruz.

Z

zeynelkoc

Misafir
neyse olan oldu artık

zeynelkoc.info yu açacaktık zeynelkoc.tk yi açtık

M

MrCooL

Misafir
Neden

Kisisel gorusum elmasgunes'in bu hizmete devam etmesiydi. Kotu sozler yada elestirilerle bir hizmete yada projeye yon vermek elestiri sahiplerini hakli cikarir. Boylece yeni elestiri haklarini kendilerinde hissedeler.

S

Sefir

Misafir
domainsite.com ve digerlerinin ucretsiz olarak tescil edilen domainleri iptal etmeye baslamasi ile bu olayin hicbir ilgisi yok heralde. ?????

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
elmasgunes,

Bence hata yaptınız. Sizde çok iyi biliyorsunuz ki, meyve veren ağacı bizim toplumumuzda -maalesef- taşlıyorlar. Dotster gibi bir kaç şirket bedava .info dağıtmaktadır, doğru. Ancak eminim ki "hehe, bu ne leyn şurda beleşe, sen ordan alıyon" diyenlerin aklından şu sorular geçiyor;

"Şimdi elmasgunes kredi kartı bilgisi istemiyor ama xxx şirketi istiyor, beleş ama ya para çekerlerse?" (benimde aklımdan geçmedi değil...)
"Şimdi Türkten almak var, dilimizi konuşuyor üstelik elmasgunes bilinen bir isim gidipte yabancıya olta ne diye atalım?"
"Elmasgunes'te xxx'te aynı domain kayıt limitini koyuyor, azı değil ki."

Elmasgunes'in bu hizmetinden faydalananları gördük, bir sorun oldu diyen olmadı.

Elmasgunes'in hatası, bu hizmeti durdurup, kendini akıllı zanneden bıdıkların amaçlarına ulaşmasını sağlamasıdır. Üstelik domainleride iptal edip, başka şirketten kayıt edin demeside bana göre son derece yalnıştır.

Eminim ki, elmasgunes sağladığı hizmetin doğruluk oranının ve onu taşlayan kitlenin gerçekte kimler olduğunun FARKINDADIR. Neden böyle birşeye mahal verdi ve yaptı bilmiyorum.

Umarım bir daha bıdıklara mahal vermez ve bildiği yolda kimseyi dinlemeden ilerler.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu forumda değil ama başka bir forumda gerçekten çok kötü karalamalara mağruz kaldık.

Söyledikleri tek şey, bedava kesin bir art niyet vardır oldu. Laf anlatmaya çalışıyorsunuz, anlamıyorlar.

Bedava veriyoruz karalama yapıyorlar. Ve hiç haz etmediğim şey iftira ve karalamadır. Bunların önüne geçmek için de -maalesef- kapattık.

Kınalarını da verdik :p

Z

zeynelkoc

Misafir
canın sağolsun

info olmaz başka bişey olur yeni ücretsiz domain lerini bekliyoruz :)

L

LiL_CaT

Misafir
anasını satiyi scshosttan kayıt etmistim onlarda iptal etmis serefsizlik var ama anlamadım

B

Bedavalar-Net

Misafir
Elmasgünes sen üzme canini kardes,meyve veren agac taslanir.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
info domainler için dotster.com adresine bakın. iptal etmezler.

sağol Bedavalar.Net :)

umut00

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Abi bende senden mp3dunyam.info ' yu istiyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.