İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

!ücretsiz! Linkcenneti Scripti + SEO

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Daha önce linkcenneti scriptini paylaşmıştım, eksikleri hataları, ilgili başlık altında yazılmıştı. Ayrıca SEO gibi bir kaç istek vardı. Onlara göre scripti tekrar düzenledim. Diğer başlık çok karmaşık olduğu için buradan paylaşıyorum, basit istekleriniz hemen ekleyebilirim. Bunun dışında hataları söylerseniz en kısa zamanda düzeltebilirim.
Demo :
Linkcenneti
Download :
http://www.linkcenneti.net/linkcenneti-kodlari.zip
Gereklilikler :
  1. Biz linux hosting kullanıyoruz, size de tavsiye ederiz
  2. .htaccess 'den dolayı apache kurulu olmalıdır
  3. Sunucunuzda Php & Mysql kurulu olmalıdır
Kurulum :
  1. ayar.inc.php içerisindeki mysql ayarlarını yapmalısınız
  2. ayar.inc.php içerisinde site ile başlayan değişkenleri kendi sitenize göre değiştirmelisiniz
  3. ayar.inc.php içerisinde $giris_sifresi degiskenini degistirmelisiniz, yonetici paneline giriş şifreniz bu ayarlayacağınız şifre
  4. linkcenneti.sql dosyasını phpmyadmin veya benzeri bir araç yardımıyla oluşturduğunuz veritabanına eklemelisiniz
  5. resimler klasöründe bannerlar ve logoyu kendi sitenize uyarlamalısnız
  6. ek klasöründeki istatistik.php içerisinde google analytics veya benzeri istatistik kodunu yazmalısınız
  7. ek klasöründeki linkler.inc.php içerisini kendi sitelerinize göre revize etmelisiniz. Burada bizim yaptığımız sitelerin linkleri var, bunların hepsini silip kendi sitelerinizi yazmanızı tavsiye ederim
  8. ek klasöründeki 728x90.php gibi dosyalar reklam çeşitleridir. Buraya ilgili reklam kodlarını yerleştirmenizi öneririm. Yine bize ait haber34 ve sozlook reklamlarını kaldırabilirsiniz.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Güzel paylaşım :) yazdığın scriptleri hep taktir etmişimdir. Senin sayende php öğrendim denebilir. Roketdownload Scripti idi sanırım ilk uğraştığım php site hala sitemde duruyor www.ucretsizyazilim.com bir kaç yerini değiştirdim sadece. Teşekkürler Ejder.

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Güzel paylaşım :) yazdığın scriptleri hep taktir etmişimdir. Senin sayende php öğrendim denebilir. Roketdownload Scripti idi sanırım ilk uğraştığım php site hala sitemde duruyor www.ucretsizyazilim.com bir kaç yerini değiştirdim sadece. Teşekkürler Ejder.
Rica ederim, keşke herkes o kadar değiştirip kullansa.. Kullanılsın içine bakılıp öğrenilsin diye paylaşıyorum, bu kodları ilk başladığım zamanlarda yazdım. Oldukça basit komutlarla büyük bir site yapılabileceğini gösteriyor aslında. Herhangi bir yorum veya talep gelmiyor, demek ki deneyen çok olmamış :)
Paylaşım için teşekkür ederim.

Rica Ederim

Metallica

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
ejder abi eline saglık scriptlerini devamlı inceliyorum localde herkes senin gibi paylaşsa keşke :)

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Yönetici panelini tamamen yeniledim. en son halini aynı adresten indirebilirsiniz. İndirmeden yönetici panelini görmek için http://www.linkcenneti.net/indir.php adresini kullanabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Link Ekleme yapamayanlar oluyordu, o hata giderildi
İstatistik bölümü düzenlendi
Linkler Bölümü tamamen değiştirildi
  • Kategoriye göre listemele eklendi
  • Ayar dosyasına link listemele sayısı eklendi, şu anda 20
  • Sayfalama eklendi
  • Toplu Silme Eklendi
  • Link Değiştirme Bölümü düzenlendi
  • Link Silme Bölümü düzenlenlendi
Onay Bekleyenler bölümü değiştirildi
Kategoriye göre listemele eklendi
  • Sayfalama eklendi
  • Toplu silme Eklendi
  • Link Onaylama Bölümü düzenlendi
  • Link Reddetme bölümü düzenlendi
Kategori bölümü düzenlendi, mevcut hatalar giderildi
  • Kategori Düzenleme bölümü düzenlendi
  • Kategori Silme bölümü düzenlendi
Çıkış bölümü eklendi
Menüye tasarım eklendi

Salaranprensi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam www.dizin.oyunsaatim.net kurdum ama hata alıyorum.Hatayı paylaşıyorum.
Dahili Sunucu Hatası

Sunucu bir iç hata ya da yanlış ile karşılaştı ve isteğinizi tamamlayamadı.

Sunucu yöneticisi, [email protected] başvurun ve hata oluştu zaman ve hataya neden olabilir yapmış olabilir bir şey onları bilgilendirin.

Bu hata hakkında daha fazla bilgi sunucu hata günlüğüne mevcut olabilir.

Isteği işlemek için bir ErrorDocument kullanmaya çalışırken Ayrıca, 500 Internal Server Error hatası ile karşılaşıldı.
Kurulumda bana yardımcı olabilirmsiniz acaba

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.