Ücretsiz müşteri destek eklentisi veren siteler

dumanimsin

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
11 Nisan 2019
Mesajlar
70
Reaction score
20
Artık tüm sitelerde görmeye alıştığımız ve bir gereklilik haline gelen Canlı destek sistemi scripti ya da eklentisini veren ücretsiz kullanabileceğiniz siteleri sizlerle paylaşacağım. Müşteri destek ya da Live Chat eklentisi olarak da bilinen eklentiyi dilerseniz Wordpress sitelerinizde de eklenti olarak kullanabilirsiniz. Normal yazılımlarda da örneğin (iletişim sayfasında eklentinin görünmesini istiyorsak) iletisim.php içine ya da (Ana sayfada olmasını istiyorsak da) index.php evya home.php içine Live Chat kodunu ekleyerek canlı destek hizmeti verebilirsiniz.

Ücretsiz müşteri destek (Live Chat) eklentisi veren siteler

canli-destek-scripti-müşteri-hizmetleri-eklenti-modülü.jpg


Zendesk Chat
tr.zopim.com

Tawk To canlı destek sistemi
tawk.to

LiveZilla Live Chat
livezilla.net

Zen Desk canlı destek
zendesk.com

Live Chat eklentisi
livechatinc.com

JivoChat ücretsiz canlı destek
jivochat.com.tr

Spechy Canlı Destek Modülü
spechy.com

Live Chat Plugin For Websites
zoho.com

Web sitesi canlı destek sistemi Jetlink
etlink.io/tr

Wordpressiçin özel eklenti isteyenler WordPress Live Chat Plugin eklentisini indirerek dilerlerse ücretli olarak kullanabilirler. Ya da diğer wordpress canlı destek eklentilerine şuradan ulaşabilirsiniz. En çok indirilen ve en iyi puana sahip eklentileri denemenizi tavsiye ederim. https://tr.wordpress.org/plugins/search/live+chat/
 
Son düzenleme:

Live

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
21 Aralık 2013
Mesajlar
22
Reaction score
6
Aralarında en memnun kaldığım tawk.to, iOS ve Android platformlarında da yazılımı mevcut. Çok kullanışlı, kesinlikle tavsiye ederim.
 

Sakli_Sevda

0
Onaylı Üye
Katılım
18 Aralık 2012
Mesajlar
151
Reaction score
19
Ben de LiveZilla , zopim ve tawk üçlüsünnden birini tavsiye ederim. Üç eklentinin de olumlu yönleri çok fazla diğerlerine göre. Teşekkür ederim paylaşım için.
 

ServetBey

0
Onaylı Üye
Katılım
17 Aralık 2018
Mesajlar
159
Reaction score
38
Hali hazırda tawk kullanıyorum. Siteye göre düzenleyebiliyorsunuz. Sadece site adresi var eksi olarak. Diğerlerini kullanmadım ama tawk tavsiye ediyorum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst