İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretsiz Sitenizi Tanıtalım

cmetin_88

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar wordpress sitesinden ücretsiz aldığım siteye eklediğim konuları google 5 dk içinde indexlediğini fark ettim. İNŞAALLAH Faydalı Bir Şey olur.

Slogan:

Site :

Tanıtım Yazısı:

Etiket:

Logo veya Banner:

Şeklinde Yazarsanız Sevinirim

Sitenizin Tanıtımını Bu Sitede Yayınlayacağım

Not: En Geç 1 Gün İçinde Eklenecek

Repi Çok Görmezseniz Sevinirim :ıslık:

Tanıtım Yazısı Ekleme Şimdilik Durdurulmuştur.

dinamikdivx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
2012 yılında kurulan site, ürün stoğu ile siparişi verilen ürünlerin kargolama sürecini başlatıyor. Elektronik sigara alnında çıkan yeni ürünler günü gününe takip edilerek sisteme kazandırılıyor. Geleneksel sigaralardan kurtulmak ve yeni bir hayata başlamak istiyorsanız, Joyetech’i tercih edin, güvenli sigaraları kolayca edinin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

spdial

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geleneksel sigaraları ihtiyacı ortadan kaldıran ve tütünün yakılmasına gerek duyulmadan duman üreterek kullanıcılarına sigara keyfi sunan ıqos, milyonlarca kullanıcının tercihi oluyor. Sigara tiryakiliğini önemli ölçüde azaltan ve sigaranın bünyeye verdiği zararları ortadan kaldıran Iqos, modern teknolojiden besleniyor. Elektronik

enginsev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Elektronik sigara alanında en tecrübeli firmalardan biri olarak Joyetech; sadece elektronik sigaralar ve likitlerine yoğunlaşıyor. Tüm enerjisin buraya yoğunlaştırdığından Türkiye’nin en zengin ürün gamına sahip oluyor. Sitede Joyetech, Eleaf, Smoke, Vaporesso, Aspire ve Justfog markalarının tüm çeşitleri bulunuyor. Bununla beraber elektronik sigaraların likit, atomizer, kartuş, batarya gibi yardımcı ürünlerinin satışı da yapılıyor. Elektronik sigara kullanıcılarının sorunsuz şekilde bu keyiften faydalanmalarını sağlayacak her türlü ürüne yer veriliyor.

reDaResKSK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Slogan:Online Game -World

Site :OnlineGame-World

Tanıtım Yazısı: Online Oyun, Tanıtım Hile hek, Premium,Müzik,Film,Oyun Program Dowload

Etiket: OnlineGame-World

Logo veya Banner:
logo.gif

serkanixtr

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Tanıtım Yazısı: dizi izle son bölüm dizi izle yeni çıkan diziler ve filmler sadece bu adreste

2dark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Slogan: betaMORE - Bu blogda gerçekleri, yalnızca gerçekleri yazacağıma yemin ederim!

Alex

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Slogan: Geçiş Kontrol Adına Herşey
Site : http://www.turnike-turnike.com

Tanıtım Yazısı: Turnike Bel Turnikesi Boy Turnikesi Cezaevi Turnikesi Stadyum Turnikesi Jetonlu Turnike Road blocker Vip Turnike
Etiket: turnike,turnike imalatı,bel turnikesi,boy turnikesi,stadyum turnikesi,vip turnike,turnikes imalatı

Logo veya Banner:

Teşekkürler

komploaskeri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Slogan:film izle dizi izle haber izle

piryolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Slogan:Eline Beline Diline Sahip Ol

Tanıtım Yazısı:Aleviliği bilmek sözde değil özdedir.
Gelin canlar bir olalım işi kolay tutalım sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz..demiş Pir Sultan Abdal. Şimdi bizde aynı çağrıyla selamlıyoruz tüm canları.gelin piryolunda bir olalım.. Bu birlikte öğrenelim öğretelim Aleviliği birbirimize. Biz birlik olmak için çıktık yola bildiklerimizi aktarmak için tüm canlara. Canlarda öğretsin bize bildiklerini. Aleviliği bilmek sözde değil özdedir. Öze inmek içinde bilmek gerek. Piryolu sitemizle sizlere Alevileri Aleviliği, nerden geldikleri, nerelerde yaşadıkları, inançları ibadetleri, dünyada ki yerleri, büyük düşünürleri, ozanları kısacası Aleviliği Alevilik yapan tüm unsurları size aktarmayı amaçladık.

Bu amaçla kimi zaman ozanlarımızla kimi zaman değişlerimizle Aleviliği anlattık. Hep bizden dinlenmesin diyerek sizlerinde fikirlerinizi paylaşmanız için forumlar ekledik. İstedik ki bilgiye ulaşırken herkes fikrini söylesin tartışsın ve doğruyu bulsun. Dogma düşüncelere inanmak değildir Alevilik. Canlar biz piryoluna düştük sizi de bu yolda yürümeye, bu yolda birlik olmaya davet ediyoruz ve diyoruz ki gelin canlar bir olalım..

Etiket:
alevi forum, Alevi Haber, alevi gündem, alevi radyo tema, alevileriz, Kızılbaş, bektaşilik, semah izle, alevi köyleri, alevi kitapları, alevi önderler, alevi nedir

tanitim videosu: http://video.yahoo.com/watch/6406073/16612912

tesekur ederim...

cmetin_88

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Tanıtım Yazılarınız Yayınlanmıştır.. Kolay Gelsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5