İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

[Ücretsiz] Web Site Kurma Rehberi - Google'ın Sırrı Eğitim Seti

Rasdera

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ocak 2017
Mesajlar
20
Reaction score
0



Bugün Sizler İçin Hazırlanmış Ve Piyasada Belki Ücretsiz Bulamayacağınız A'dan Z'ye Kadar Detaylı Ve Aynı Zamanda Yazılı Ve Video Destekli Eğitim Setimizi Sunacağız.


2000+ Yakın Mutlu Kullanıcı Ve Referans


Bu Eğitim Seti İle WP Tabanlı Sisteminizi Oluşturarak VE Google'Da İlk Sıralara Çıkmaktan Tutun'da Kurduğunuz Sistemi NasıL Kazanca getireceğinizi anlatmak üzere ve dahi bu eğitim setini ücretsiz indirebilmek için size özel bağlantımızı göndererek yola koyulabileceksiniz.


Gelin Fazla Detaya Girmeden Bonuslarımızdan
Bahsedelim ;




1- Site Kazançları (Web Site Üzerinden Para KazanmaRehberi)


Size kuracağınız site üzerinden para kazanmayı ve ''Para Kazanmak İçin Site Kurmayı'' öğretecek, 1 adet E-kitap ve toplam uzunluğu 200 dakikadan fazla olan tam 7 adet Videodan oluşan,adeta kendi başına bir eğitim seti niteliğindeki bu bonus sizlere ek gelir imkanı,düzenli bir gelir ve çok daha fazlasını sunmaktadır.

2- Seo(Arama Motoru Optimizasyonu) Eğitimi:


Sitemizi Kurduktan Sonra sizinde bildiğiniz üzere seo işlemleri uygulamamız gerekir ve bunu eğitim setimizin içerisinde geçen bilgi ve tekniklerle, 150Tl Değerindeki bilgileri sizler sadece bir kayıt formu doldurmak kalıyor. Bu Eğitim Setiyle Sitenizi baştan aşağı iç seo, ve dış seo uygulayarak 1-2 Haftaya Siteleriniz Sayfalarınız En Üste Çıkabilecek.

Sadece Bu Kadar mı ? Hayır Çok Daha Fazlası Size Vereceğim Linkteki Bağlantıya Ulaşarak Detaylı Ve Ücretsiz İndirebileceksiniz.


Yapmanız Gerekenler :
Yapılması gereken sadece ve sadece bu linke tıklayarak Tıklayın.




Üste Çıkacak Bardan İsminizi Ve Onaylı E-Postanızı Girerek Arkanıza Yaslanmanız Olacak.


İşlem Sadece Bu Kadar Fırsatı Kaçırmayın !!!
 

Realferman

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Ocak 2017
Mesajlar
10
Reaction score
0
güncel

gönderilmiştir.

geri dönüş mail'i olmamıştır bilginize.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst