İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ücretsiz Yorum Backlinki Genel Blog

sevketkosem

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Mayıs 2018
Mesajlar
2
Reaction score
0
Kağıthane evden eve nakliyat

Alanur Nakliyat’ın İsminin Hikayesi
Herkese tekrardan merhabalar, iyi günler.

Bu yazımızda şirketimizin ismi olan “Alanur”un nereden geldiğinden bahsedeceğim. Geçmiş yazılarımızda şirketimizin kuruluş hikayesinden ve İstanbul’un neredeyse her semtinde evden eve taşımacılık sektöründe hizmet veren bir şirket haline nasıl dönüştüğümüzden bahsetmiştim. Evden eve nakliyecilik işine ilk olarak çırak olarak girip zamanla kendi şirketimi kurduğum için zamanında yanında çalıştığım insanların da bende emeği ve etkisi çoktur.

Bu etkilerden birisi de şirketimizin ismi oldu. Yanında çalıştığım büyüklerimizden birisi, ben artık kendi işimi yapmak istiyorum dediğimde destek olmak istiyordu. Ancak şirketleşme ve piyasaya girme o kadar da kolay değildi. Vergi dairesine kayıt olmak, evden eve ve ofisten ofise nakliyat işini yaptığınızı belirtmek ve daha birçok detay gerekiyordu.

Abimizin teklifi şuydu, “Ben artık yaşlandım ve bu işleri bırakmak istiyorum, sen gel benim şirket üzerinden devam et. Hem sıfırdan prosedürle uğraşmazsın.” Fikir oldukça mantıklıydı. Bir süre düşündükten sonra kabul ettim ve “Atanur” Nakliyat olarak çalışmaya başladım. Ancak birkaç yıl sonra Edirne’de başka bir firma bizle aynı ismi kullanmaya başlayınca ben de müşterilerimizin aklında soru işareti oluşmasın diye şirketimizin adını “Alanur Nakliyat”a çevirdim.

Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle… kağıthane evden eve nakliyat
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst