İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ucuz domain

C

cappytoi

Misafir
Ucuza domain alabileceğimiz bir yer var mı şöyle 5-6 $ civarı güvenilir adam gibi bir yer :)

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domainsite.com diyecegim ama oda işin şeyini çıkartdı.google reklamları felan koyuyor artık sitesine domain satışyerinden çok reklamcı site oldu:) enom dan reseller ol

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Editor Enom 'dan Reseller olabilmen icin buyuk meblada domain kredisi alman gerekiyor. Bir tek domain vermiyorlar ...

Iyi calismalar...

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
enom 100 usd yatırman gerekiyor sonuçta burdakilerin bir çok domaini var benım bile 13 oldu

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
dostum 1-2$ ile fakir olmazsın ama çok şey kaybede bilirsin.
git adam gibi yerlerden al domaini kafan kulağın rahat olsun.
örnek:
www.gkg.net
-whois bilgilerini ücretsiz şifreliyor
-garanti sanalkart ile saniyesinde alım yapabiliyorsun.
-Tek sayfa ücretsiz hosting alanı veriyor.Reklamsız al site aç yada benim gibi linklerini koyarsın degişik bir ip adresinden link almış olursun ana sitene, domaini kullanan kadar
-Yapacağın dns degişiklikleri 1 dakika içinde aktif oluyor.
-Domain süresi bitmeye 60gün kala her hafta hatırlatma maili geliyor :rolleyes:

C

cappytoi

Misafir
ah yahoo 'da domainler hala 4,98$ üye olarak giriş yapın göreceksiniz. @yoktur yahoo 'dan da alma deme ama :) daha önce aldım baya iyiydi açıkçası. gerçi dns paneli biraz gıcık ama :)

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur' Alıntı:
dostum 1-2$ ile fakir olmazsın ama çok şey kaybede bilirsin.
git adam gibi yerlerden al domaini kafan kulağın rahat olsun.
örnek:
www.gkg.net
-whois bilgilerini ücretsiz şifreliyor
-garanti sanalkart ile saniyesinde alım yapabiliyorsun.
-Tek sayfa ücretsiz hosting alanı veriyor.Reklamsız al site aç yada benim gibi linklerini koyarsın degişik bir ip adresinden link almış olursun ana sitene, domaini kullanan kadar
-Yapacağın dns degişiklikleri 1 dakika içinde aktif oluyor.
-Domain süresi bitmeye 60gün kala her hafta hatırlatma maili geliyor :rolleyes:
yaw şu gkg paneline bir screenshot verebilir misiniz? tüm domainlerimi tek bir registrara taşımak istiyorum da güzele benziyor bu gkg.
bir de enom resellerı olan arkadaşlardan enom kontrol paneli screenshotu olursa çok makbule geçer.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
toplu tranfer olayı falan var.
gkg çok çok iyidir.herkeze tavsiye ederim.En önemli özelliği çok hızlı olması (dns degişikliği yeni protokole göre 1 dk içinde yönlendiriyor )ve ota b.ka para almaması.ve whois bilgileriniz otomaik şifreleniyor.Birinin mail adresinizi ögrenip mail adresinizi hekleyip, domainlerinizi çalması çok zor bir ihtimal.
benim whois bilgilerimdeki admin maili bu mesela

[email protected] :D

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw abi sen de resmin her tarafını karatmışsın rtük gibi. pek bişi anlaşılmıyor :) misan dns ayarları ss ı çok kral olabilir veya domain forwarding falan.

A

altar

Misafir
godaddy 9 dolar civarında ama adamlar profesyonel. Ucuzlara o kadar tenezzül etme.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.