İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

UEFA Maçları

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
1 Şubat 2005
Mesajlar
3,367
Reaction score
5
Bu bizim için son umut zaten. İçimde yine kötü bir his var. Hadi hayırlısı.
 

Gamend

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Mart 2005
Mesajlar
1,508
Reaction score
1
Konum
Ankara
2 maçın en azından birini zevkle izleriz diyordum, iki takımda iğrenç oynuyor. Türk futbolu bu kadar mı iğrençleşir yani ? bireysel yeteneği olan tek adam Yattara, o da yok. Bu yüzden uzun pas atmaya çalışıyorlar, o da gitmiyor. Benim bildiğim, sadece aciz futbol oynayan takımlar, rakipten korkuğu için uzun pas atıp öyle pozisyon bulmaya çalışır. Hani Trabzon inanmıştı ? Hani ölümüne oynayacaklardı ? Ölümüne oyunları buysa, yazık.

Beşiktaş'a gelince; Bobo'dan başka adam yokmuydu penaltıyı atacak ? Delgado niçin var o zaman sahada ? Adamın topu hangi köşeye atacağı o kadar belliydi ki, o top gol olsaydı şaşırmak lazımdı.

Trabzon maçı çevirebilir mi ? Bir ihtimal olabilir. Osasuna sahada 10 kişi, bir oyuncuları 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Şu Musampa'yı kaç maçtır oynatsalardı, bu maçta canavar gibi olurdu. Adam zaten ispanyol futbolunu yakından tanıyor, Osasuna'yı biliyor. Hani nerede zeka küpü Ziya Doğan ? Bir derbiyi kazandığı için adamı kral yaptılar, BJK gibi bir takımı deviren bu takım, Osasuna'ya mı karşı gelemiyor ?

Türk futbolundan umudum kalmadı artık. Salı akşamı Galatasaray maçı, bugünde bu 2 UEFA kupası maçını izliyorum. 3 maçta bir tane bile pozisyon yoktu ki, bizi heyecanlandırsın, kaleci son anda çıkarsın ya da direkten dönsün. Bu kadar kıt oynayacaklarını bilseydim, TV'yi bile açmazdım!

Ayrıca Trabzonspor daha frkik atmayı bile bilmiyor. Bu bir Türk geleneği, direk kaleye vurmak varken, bir kişi topu bırakıyor, biri durduruyor, 3. kişi ise kaleye vurmaya çalışıyor. E gerizekalılar, direk vursanız ne olacak ? siz 3 kişi o topu ayarlayana kadar defans armutmu toplayacak, tabi ki gelip topa vuracak, atak bitecek.

Başka kimseyi bilmiyorum, Türk takımları hariç frikik atışlarını 2-3 kişi kullanan. Endirekt olsa anlarım, direk vurursa gol olmaz derim de, bu endirekt değil be kardeşim :mad:

2. yarıdan biraz ümidim var, BJK belki gol atar. O bu değil de, ben o Çarşı'ya acıyorum. Hayal kırıklığı yaşamaktan bıktılar artık. CSKA Sofya takım bile değil, onlara karşı bile oynayamıyorlar. Ricardinho'yu niye aldın sen ? Yedek kulübesinde dursun diye mi ? Şimdi çıkıp "taktik gereği kulübe de" diyen çıkarsa, biryerlerimle gülerim. Gördük Tigana'nın taktik anlayışını :)

Trabzon soyunma odasında motive iyi olursa, maç çevrilebilir. Fenerbahçe maçı hakkında yorumum yok, şu takımları gördüğümde hiçbir Türk takımına güvenim kalmadı. Tek umudum Kayserispor, onların da rakibi zor. Ah BJK'ye gelen rakip, Fenere gelen rakip onlara gelecekti ki... leblebi gibi dizerlerdi... İşte Kayserispor ile diğer takımların arasındaki fark. Sözde bizim büyük takımlarımız, aptal aptal takımlarla oynayıp, atak yapmaktan aciz kalıyor, Kayserispor mucize gerçekleştiriyor. Kayserispor AZ'ye elense bile Ertuğrul hocaya helal olsun, buraya kadar getirmesi bile başarıydı. Adamın bütçesi belli, takımın finansal durumu ortada. Hani bizim "büyük takımlarımız" varya, onlar milyon dolar harcıyor, Kayseri'nin yarısı kadar iş beceremiyor "Rico, Delgado, Bobo, Marcelinho vs."

EDIT: Ömer Rıza oyuna girdi, bu adama dikkat edin derim, gerçekten skoru değiştirebilecek bir oyuncu. Bekleyip görelim, Ömer bizim yüzümüzü kara çıkarma lütfen...

-: Show TV, Kanal D büyük takımlarımızın maçını yayınlamak için birbiriyle yarışıyor, Kayserispor maçını ise KANAL A yayınlıyor. İşte bir haksızlık daha. Adamların "rating"den başka düşüncesi yok, takım kazanmış, kaybetmiş onları enterese etmiyor bile.

-: Kleberson dökülüyor.

-: Trabzonspor 0-2 Osasuna (10 kişi oynayan Osasuna'dan bir gol daha yediler........)

-: AZ 1-0 Kayseri :( (Penaltıdan attılar)

-: CSKA 10 kişi kaldı.

-: Kayserispor'un 17. dakikada bir topu direkten döndü (Gökhan Ünal)

-: Trabzonspor 1-2 Osasuna (Gökdeniz attı)
 

Gamend

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Mart 2005
Mesajlar
1,508
Reaction score
1
Konum
Ankara
Goooooooooooooooooooooooool!

Kayserispor 1-1 yaptı.

Bülent attı golü.

Kayseri süper oynuyor.


-----------------------
Beşiktaş 1-0 CSKA Sofya

Kleberson...

Kayserispor öyle bir oynuyorki, sanki avrupada bırakın ilk kez sahne almayı, avrupa kupalarının gediklisi gibi oynuyor. Profesyonel, ayağa pas, kendinden emin ataklar.
 

deeper

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Temmuz 2005
Mesajlar
316
Reaction score
0
Konum
Pluton
Beşiktaşımızı tebrik ediyorum, çok güzel oynadı ve 2-0 maçı kazandı!
 

Angelo

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Aralık 2004
Mesajlar
9,603
Reaction score
111
Konum
AZ
Fenerbahce gayet iyi oynuyor. Hucum futbolunda inatci hala bu adam ve defansta sacma hatalardan bir gol yenildi. Izleyen herkes gordu heralde Fenerbahce bu takimdan 5 beden buyuk, sadece Kezman, Deivid, Edu'nun biraz daha takima oturmasi lazim. Maci Alex, Tumer ve Tuncay goturuyor gibi. Tuncay bugun rekor kirmak icin baya istekli. Kerim'de hirsli ve caliskan. Buradaki sonuc ne olursa olsun bu turu aliriz.
 

cemadak

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Şubat 2005
Mesajlar
1,487
Reaction score
0
Konum
istanbul
evet, ama takım daha oturmadı bidahaki mac appiah ve ümitinde gelmesiyle ki ugur boral gayet basarılıydı ümit'in yerine farklı bir skor alıcagımızı umuyorum..
 

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
1 Şubat 2005
Mesajlar
3,367
Reaction score
5
Fenerbahçenin işi hiçte kolay değil. Bir sonraki maç bence buradakinden çok daha zor geçecek. Ve rakibe 1 gol yetiyor.
İşimiz çok zor.
 
M

MasterTR

Misafir
Fenerbahçenin işi hiçte kolay değil. Bir sonraki maç bence buradakinden çok daha zor geçecek. Ve rakibe 1 gol yetiyor.
İşimiz çok zor.
fener rakibi kucumsedi ve cok pasif bi oyun sergiledi. egerki bu randers takimini elese bile ileride bu oyunla i$i cok zor!!
 

deeper

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Temmuz 2005
Mesajlar
316
Reaction score
0
Konum
Pluton
fener rakibi kucumsedi ve cok pasif bi oyun sergiledi. egerki bu randers takimini elese bile ileride bu oyunla i$i cok zor!!

bence küçümsemek değil, zira küçümsese "tümer alex tuncay mehmet"li bir orta saha yapmazdı, direk ofansif düşünmüş ziko...
 

trextra

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mart 2005
Mesajlar
5,290
Reaction score
0
Konum
Kadıköy
Ben bu sahte peleden nefret ediyorum. Bu kadar kötü taktik olamaz. Beklerden kanat mantığı var modern futbolda ama ben bu modernliktende nefret ediyorum. 100 metre depar atıp orta yapma mantığını anlamayarak post modernliğimle gurur duyuyorum..

Dünyadaki en iyi taktikler, Lyon ve Barcelona diyebilirim. Takımda defansif futbolcu çok değil ama herkes koşuyor. Kondüsyonla yeniyorlar rakipleri. Juninho bile pres yapıyor. Hayranım o takımlara..

Bizim takımda da paf takımda ilerde oynayan bir kerimi en geriye alan ve yıllardır sol bekimiz olmamasına rağmen buraya hala transfer yapmayan bir zihniyet hakim. Diğer herkeste tam ortada oynuyor. Saldım çayıra mevlam kayıra. Bana Fenerbahçe nin taktiğini anlayan biri açıklarsa çok sevinirim. Yoksa bu sahte peleyi öldürmeyi denemek istiyorum..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst