İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ufak bir soru

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben şimdi bir domain satın alacam. Ama bu domainde onceden bir adsense hesabı kullanılmış ben şimdi haliyle kendi hesabımı kullanıcam bu domain üzerinde... Bunun ikimizede bir zararı olur mu ?

S

Sycho

Misafir
obur hesaptan silersen domaini herhangi bir durum söz konusu olmaz. sen kullanabilirsin yani.

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
o hesapta kanal olarak falan geçmiyorsa sorun olacağını sanmıyrum

dasKind

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o hesapta kanal olarak falan geçmiyorsa sorun olacağını sanmıyrum

Benim Sitemdede Eskiden Başkasının Adsense Reklamı Vardı ama şimdi benimkisi var sorun cıkmaması için o kişi hesabından benim sitemin kanalını silmesimi gerekiyor?

dasKind

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dielim x.com domaini başkasının adsense hebındaki kanalda ama ben x.com domaini kendi adsense reklamımı koydum bende kanal açtım onun hesabındada var benim hesabımdada herhanqi bir sorun cıkarmı? Pls Cevap :) Teşekkürler

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dielim x.com domaini başkasının adsense hebındaki kanalda ama ben x.com domaini kendi adsense reklamımı koydum bende kanal açtım onun hesabındada var benim hesabımdada herhanqi bir sorun cıkarmı? Pls Cevap :) Teşekkürler

reklam kodunu 2 site aynı anda eklemediği sürece ve ban yemezlerse sorun olacağını sanmıyorum :)

Rometeus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google abi bu sağı solu belli olmaz, cins cins şeylerden adam atıyorlar örnekleri var bu sitede, iyi calismalar dilerim

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
diğer arkadaş adsense hesabından kanalı kaldırmadı ise maille veya msn den soyle kaldırsın yoksa ikiniz birden banlanırsınız

leandro

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu konuda bilgisi olan varmı?

ben webwiz forum kullanıyordum, onların kendi adsense kodları vardı sitede 2 yıldır. şimdi başka yazılıma geçicem, kendi adsense kodlarımı koydugumda sorun olur mu?

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
eski hesaptan silinip silinmemesi vs farketmez. siteye kendi kodunuzu koyduğunuz anda kazanmaya başlarsınız. adsense de aslolan koddur. işleyen kod kazandırır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.