İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ufak çapta bir bot

U

uyurgezer

Misafir
merhaba ufak çapta bir bot yaptırmayı düşünüyorum.Yapabilecek arkadaşlar buraya yazsınlar lütfen al gözüm ver gözüm işi olucak işimiz.Mersinde varsa yapabilen öncelikle tercihimdir.Botu özelliğini ne üzerine olacağını yapacak olan kişiye tarif edeceğim.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Boşa zaman kaybettiriyorsun, lafı gevelemeyip buraya yazsaydın şimdi yazıp vermiştim eline.
Şimdi yazıcaksın birdaha kimbilir kaç gün sonra girebilirim buraya o zaman okuyabilirim

U

uyurgezer

Misafir
İlgin için teşekkür ederim.PM yolluyorum oradan konuşuruz ayrıntılarını.Bot yapılırsa burada paylaşırım.

U

uyurgezer

Misafir
Mersin içi olursa parayı verir botu alırım.Ha mersin dışı ise bot gelir denerim.Sağlam bir şekilde çalışıyorsa.Parasını yapan kişinin hesabına yollarım.Yapacak kişiye zaten tel numaramı felan vericem.Zaten beni tanıyınca nasıl birisi olduğumu parasının üzerine yatmayacağımı kul hakkı yemeyeceğimi öğrenir.İlgilenen arkadaşların mesajını bekliyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.