İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Uğur Ata (AfMeSu) Röportajı

suleymanuslu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Domainleri ile bizleri kendine hayran birakan Afmesu(Ugur ata) ile sitemagazin.net adina yaptigimiz roportaji asagidan okuyabilirsiniz yorumlarinizi sitemizden yapabilirsiniz.

* Merhaba, Oncelikle sizi tanimak istiyoruz Sitemagazin.net olarak,bize ve okurlarimiza kendinizi tanirmisiniz ?
Cevap: Sitemagazin.net okurlarına öncelikle merhaba diyorum, Uğur ben, Konya doğumluyum, ilk-orta-lise-üniversite hayatım Konya’da geçti. Şu anda özel bir sektörde muhasebeciyim, nacizane domain işi ile uğraşmaya çalışıyorum.

devamı...

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Uzun yazı sahibi bi site için yanlış tema seçmişsin.:)

Soruları ayrı renk cevapları ayrı renk yaparsan daha da kolay olur okunması.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Domainleri neymişki ?

Edit:gördüm önce yazıyı okumak lazımmış demekki:D

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Adamla daha önce görüştük ve konuşmuştuk bor.net için sandboxtan çıkartmak üzere iş vermişti ve ortalıklardan bi süre kayboldu sonra görüştüğümüzde ödemelerinin gelmediğini ve işi iptal etmek zorunda kaldığından bahsetmişti.
Başarılar dilerim kendisine.

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Adamla daha önce görüştük ve konuşmuştuk bor.net için sandboxtan çıkartmak üzere iş vermişti ve ortalıklardan bi süre kayboldu sonra görüştüğümüzde ödemelerinin gelmediğini ve işi iptal etmek zorunda kaldığından bahsetmişti.
Başarılar dilerim kendisine.

Görüştüğünüz kişi ben değilim, büyük ihtimalle benim sattığım kişi olabilir... Ben site işi ile uğraşmam, al-sat .. sandbox vs den de anlamam..

İyi dileklerin için teşekkür ederim...

Silence-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
26
Ne güzel, domain alıp satıp, ek masraflarının önüne geçiyor:) Alışverişim olmadi ama, güzel domainlerine bir çok sefer rast geldim. Düzgün temiz karekterli bir insana benziyor.Rast gelsin kardeş.

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
AfMeSu kusura bakma ama linki kaldırdım... İmleme sitesi olarak kullanmış arkadaş tek kelimeyle.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Linki kaldırmanız kötü olmuş sadece yanlış yere açmış konusunu.Site tanıtımına açmalı...

T

trgy

Misafir
Katılsana,(Anıl abi) doğru olanı yaptın ama suleymanuslu ya karşı ayrı bir sevgim var neden bilmiyorum ama çalışıp çabaladığı için sanırım. :D

Şimdi biraz daha uygun hale getirdim konuyu. :)

Afmesu ise işini düzgün yapan birisi olarak aklımda kaldı hep. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.