İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ulan Mario Küçüklüğüm Senin Manitanı Kurtarmakla Geçti

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Boğazımda yutkunamadığım bir düğüm olarak kalacak bir hüzün çeşididir.içinde 99 çeşit oyun bulunan atarimin ilk ve tek oynadığım oyunu olan,bütün çocuklu akrabalara gittiğimizde beraber gülüp beraber ağladığımız mario, oyunun en heyecanlı anında belki dikkatsizlikten belki kaderden ya hain bir kaplumbağaya, ateş saçan bir topa veya da atlanamayacak bir boşluğa yenik düşmüştür.o an atari başında ne yaptım ben,mario'mu bile bile ölüme gönderdim cinsinden bir yüz ifadesi vuku bulur,keşke joystick e daha iyi tutunsaydım,o an gözüm başka bir yere takılmasaydı diye kendi kendine kızılır.
yaşanan hüzün kapanmayacak bir boşluktur,ileriki yaşlarda hiç beklenmedik anlarda karşına çıkar,kısaca büyük bir acıdır.

En büyük acı mario'yu sevdiğine kavuşturamaktır. Ulan mario biz senden ne çekmişiz.

yazı facebook'ta bi gruptan alıntı ama hepimizin çocukluğu böyle geçmedi mi?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Sünnet çocuğu olduğum zamanlar, bu acılar ile gecmişti. :D

riad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Boğazımda yutkunamadığım bir düğüm olarak kalacak bir hüzün çeşididir.içinde 99 çeşit oyun bulunan atarimin ilk ve tek oynadığım oyunu olan,bütün çocuklu akrabalara gittiğimizde beraber gülüp beraber ağladığımız mario, oyunun en heyecanlı anında belki dikkatsizlikten belki kaderden ya hain bir kaplumbağaya, ateş saçan bir topa veya da atlanamayacak bir boşluğa yenik düşmüştür.o an atari başında ne yaptım ben,mario'mu bile bile ölüme gönderdim cinsinden bir yüz ifadesi vuku bulur,keşke joystick e daha iyi tutunsaydım,o an gözüm başka bir yere takılmasaydı diye kendi kendine kızılır.
yaşanan hüzün kapanmayacak bir boşluktur,ileriki yaşlarda hiç beklenmedik anlarda karşına çıkar,kısaca büyük bir acıdır.

En büyük acı mario'yu sevdiğine kavuşturamaktır. Ulan mario biz senden ne çekmişiz.

çok acıklı yazmışlar. mario türk sinemasındaki jönlere dönmüş :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
"Benimde bir şansa ihtiyacım yok mu? Mario'nun bile 3 canı var." gibi geyiklere neden olan oyundur. :D

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Geçenlerde bir arkadaşımın msn sinde "Yapma Be Azrail Maionun bile 3 Hakkı Var" yazısını görmüştüm baya gülmüştüm. Dün bir baktım bizim ufaklık yeğen bilgisayarda oyun oynuyor.
Ne oynuyorsun dedim mairo ali abi dedi. Kalk bi bakim dedim ben oynadım vallahi mario yu yasatabilmek için ve sevdiğine kavuşturabilmek için yıllardan sonra tekrar çok denedim ama olmadı :( 2. bölümü bile geçemedim :p

Üzgünüm Marioooo

PhpMania

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o atariyi hep saklarım. o oyunları da..
antika değeri var.

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Açmayın şu Super Mario ve onun birader Lougi mevzunu.
Efkarlıyım, sahte prenseslerden cocukluğumda bıkmış bir adamım bende..

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
bi sözde benden
# Ulan mario sana verilen haklar bana verilseydi onun için istanbulu feth ederdim

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
"Ulan" demeyin ona yav. Mario da olsa, insan insandır :p

Elimdeki onlarca kasetin içinden sadece bunu oynardım hep. Arkadaşlarım bana dövüş oyunu getirdiklerinde sadece ayıp olmasın diye kasete bakıp "oo, güzelmiş" derdim. Çok severdim be, hele ki atariyi ilk aldığımda... :eek:

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
ataride 100. ye bitirdikten sonra pc gelmişti ordada en az 100 kez kurtardım senin sidikli aşkını...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.