İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ULTRA POP UP (1K POPUP 1,5YTL)

TurkOyun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben de kullanacağım ama çıkışta açmak için kod bulamıyorum sizde var mı acaba?

Yuc3L

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben de kullanacağım ama çıkışta açmak için kod bulamıyorum sizde var mı acaba?

head tag ı içine

Kod:
<script language=javascript>
function popupac(){
window.open("http://www.oyna.gen.tr");
}</script>

body tagında;

Kod:
<body onunload=popupac()>

sp2 - popup blockerlara takılır

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Turkoyun a online destekte verildi. Var mı böyle sponsor ya. Verin Coşkuya artık yaa.

Haftalık 30YTL yi geçen sitelere haftalık ödeme kolaylığıda sağlıyoruz, bilgilerinize.

50K lık yeni kota dolmak üzere, acele edin. Yeni 50K kota verilmeyebilir.

Bu gidişle hafta sonuna kadar Türkiye Hit Şampiyonluğu kaçınılmz gibi gözüküyor :D

Hurriyet.com.tr pop up açarmı acaba ;)

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
Newturk arkadaşım çalışmalarınızda başarılar dilerim. ancak bir tavsiyem olacak sisteminiz cok iyi olabilir alt yapınızda saglam olabilir ancak şahsi görüşüm tasariminiz hiç hoş degil ciddi projeler olan bir firmanin daha hoş bir tasarıma sahip olmasi gerekmezmi?

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu ay sonuna kadar iyi bir tasarım yaptıracağız. Profesyonel bir tasarım olacak.

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
firefox da açılınca sayfa küçülüyor otomatik olarak. Bunu engellemeyi düşünürmüsünüz ?

Ayrıca blokerlara takılmayan ve günde bir kere açılan pop up kodlarını alabilirmiyim?

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şuan kullanan kodlardan ( tavsiye ettiğimiz) başka bir kod elimizde yok. Yeni kod elimize geçerse, tabiki onu tüm üyelerle paylaşırız.

Şuan, 1K Çoğul popup pencereye 0.7YTL ödemekteyiz. Bir 30K kadar daha popup pencere alımı olacaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.