İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ultrasponsor'dan bu kadar mı?

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2-3 gündür websitelerine ulaşamıyorum. ne olduğu hakkında fikri olan var mı??

M

maxxlist

Misafir
evet 2 gündür siteleri açılmıyor... ödeme istemeyle ilgili daha önceden mail atmıştım ona cevap dün geldi... sitedeki bazı sorunlarından dolayı hesaplara ulasamıyoruz... yarını ( yani pazartesi ) beklemekteyiz dedi...

yani sanırım kaçma gibi bi durum söz konusu değil... ama bekleyip göreceğiz...

F

feLaket

Misafir
evet şu an giriLebiLiyor sorun gideriLmiş anLaşıLan.
ArkadaşLar ßen yeniyim ßu sektörde ve biLgiLerinizden yardım aLmak için buradayım.
ßir sorum olacaktı yeni konu açarak kirlilik yaratmak istemedim.
ultrasponsor a başvuruda bulundum ve siteme 3 banner koydum, bu 1 2 yada 3 yada daha fazla çeşitli bannerlerini koysam sorun olmuyor değilmi ?
Ve onaylandığını nereden bileceğim ?

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üye olmadan önce lütfen kuralları dikkatlice okuyunuz. ayrıca, yine onay mesajı ile kurallar tekrar gönderilmektedir. Ziyaretçiyi baymayacak şekilde 2-3 banner aynı sayfada olabilir.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu sistemde bizim kendi sitemizi tanıttığımız bannerlarda var. Ziyaretçilerin bizim bannerlar tarafından rahatsız olmasını biz istemiyoruz. Bu tabiki bizide ilgilendirir ve üyelerden de bunu istemek en doğal hakkımız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.