İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ummadığım Adbrite çek yolladı

G

Gencadam

Misafir
Türkiye banlandı artık, boşuna yazmayalım arkadaşlar. Tebrikler emeği geçen arkadaşlara!!!

S

SuperMp3.ORG

Misafir
adbrite bir sponsor reklam ağıdır. adam sana reklam verir belli para öder. gönderdiğin hiti göre reklam verir sana. tıklayın yazıyorsa network reklam çıkarmasın. zaten network reklamın verdiği para çok az. bana hergün reklam veriyorlardı. yaptığı yanlış bişey bence.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adbrite çekinin karşılığı çıktı ve hesabıma yattı. akbank ile kesintisiz... google çekiyle beraber verdim googleden önce bozmuşlar çeki 20 günde bozuldu çek

G

Gencadam

Misafir
Adbrite çekleri Adsense'den daha önce geliyor hesaba. Ben de bugün 2. çekimin karşılığını aldım.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adbrite gösterme oranına ve tıklanma oranına bakar. Sizin sitenize girmeden de zaten şutlanabilirsiniz. Tıklama/Gösterim 1/100 den büyükse hemen incelemeye başlar. Zaten doğal olarakda bir text reklamı hemde ingilizce bir reklamı türkler de maks. bu oranda tıklar.

U

ultraturknet

Misafir
Adbrite'dan iyi kazanmaya başlamıştım ama bir-iki ay kadar önce birden çıkan reklamlar azalmaya başladı. Çek miktarı olarak 120 $ belirtmiştim. Baktım ki "bekleyen kazançlar" miktarım 120'ye yaklaşınca birden eksilmeye başladı.. Ben de parayı alabilmek için çek tutarını 100'e düşürdüm. Baktım ki bu kez de bekleyen kazançlar 100'ün altına düşmüş!

Kazandığım ve ödenmesini beklediğim paranın niye durduk yerde azaldığını sorunca, "net 60" esasına göre ödeme yaptıklarını söyleyen bir mail gönderdiler. Toplam kazanç 130$ civarına ulaşmasına rağmen, bekleyen kazanç nedense bir türlü 100 $'a ulaşamadı. Öyle bir ayar var ki, gösterim ve tıklama iyi, kazanç 90-95$'a kadar yükseliyor, sonra birden düşmeye başlıyor. Bir türlü minimum çek miktarına ulaşamadı nedense bizim hesap?!

Nasıl bir olaydır anlayamadım ama çıkardım adbrite kodunu artık siteden.

HolyBoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar anlamadığım birşey var
şimdi yeni üye kabul ediyormu adbrite türkiyeden??

G

Gencadam

Misafir
Son iki günlük kazancına yönelik tarih ve para miktarı görünmüyorsa muhtemelen hesabın kapandı. Benşm öyle olmuştu çünkü. Panelde en son 8 ağustos var, sonraki tarihler ve kazançlar yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.