İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

uniqpaid

G

garantipara

Misafir
uniqpaid eski ve güvenilir bir şirket. ben şahsen defalarca ödeme aldım. tıklamaya ve başka sitelere üye olmaya para veriyor ( şu an tıklama bölümü pek aktif değil ). birazcık ingilizceniz varsa buradaki sitelere üye olmayı deneyin. ben mesela en son gozing diye bir siteye üye oldum. üye olmam yaklaşık 3 dakikamı aldı. hesabıma birkaç gün içinde 33 cent geçtiler.

http://www.uniqpaid.com/cgi-bin/main.cgi?cmd=newref&refid=6167

uniqpaid in tanıtımını , nasıl üye olabileceğinizi ve nasıl para kazanacağınızın ayrıntılı anlatımını sitemde bulabilirsiniz.

www.garantipara.cjb.net

N

napolyon

Misafir
ödeme yapıyolar iyi güzel de ne kadar zaman sonra yaptılar ödemeyi ?

A

alderion

Misafir
arkadaşlar ben uniqpaid ' e 3 gün önce üye oldum fakat hala üyeliğim onaylanmadı . mail adresime onay linki gelmedi ?! sizce neden olabilir ?

A

alderion

Misafir
tamam sorun çözüldü ! kahvelak ' ın belirttiği gibi sanırım mynet mail adresini kabul etmiyorlar .

aynı şekilde allyousubmitters da yeni üyelere mynet'ten kabul etmiyor . ilk hesabım (neden silindiğimi hala bilmiyorum ) mynet üzerindendi tekrar açtırmak istedğimde üyelik formumun bulunduğu link maili hiç mynete gelmedi ama tekrar denediğimde yahoo' ya maili yolladılar ..

aklınızda bulunsun...

G

gawab

Misafir
unigpaid

merhaba arkadaşlar unigpaid yanlış anlamadıysam dowland yaparakta para kazandırıyormuş acaba bir sınırı varmı dowland'ın ne kadar kazandırıyor yani günde istedigimiz kadar indirebilirmiyiz

N

napolyon

Misafir
arkadaşlar benim soru arada gümbürtüye gitti ...
bu firmadan hiç ödeme alan var mı? varsa ödemeyi ne kdar zaman sonra yapıyorlar ¿

G

garantipara

Misafir
uniqpaid de üye olduğun siteler için kazandığın miktar orada yazan gün kadar sürede hesabına geçiyor ama ay sonuna kadar kullanamıyorsun
ay başında kullanılabilir oluyor ve parayı isteyebiliyorsun
bir kaç gün içinde de e-gold hesabına geçiyorlar
ben defalarca ödeme aldım (neredeyse her ay)

http://www.uniqpaid.com/cgi-bin/main.cgi?cmd=newref&refid=6167

uniqpaid in ayrıntılı tanıtımını ve nasıl üye olacağınızı sitemde bulabilirsiniz

www.garantipara.tk
www.compareall.tk

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.