İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Üniversitede E-Ticaret

Gamend

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Mart 2005
Mesajlar
1,508
Reaction score
1
Konum
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Üniversitelerin Pazarlama bölümlerinde E-Ticaret bölümleri varmış galiba. Olayın en güzel yanı da, EA-1 bölümünden öğrenci alınıyormuş.

Bu bölüm ile ilgili bilgisi olan arkadaşlara sorularım olacak. Bu bölüm 2 yıllık mı, 4 yıllık mı?

Ayrıca hangi üniversitelerde var? Google'a baktığımda pek bir şey bulamadım. Sadece İstanbul Aydın Üniversitesi'nin broşüründe bulabildim. O da sanırım paralı.
 

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
9,530
Reaction score
122
2 yıllık yani peki kaç puan istiyorlar bi fikri olan varmı.Gerçi iku paralı
 

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Eylül 2007
Mesajlar
554
Reaction score
0
145 puanı geçtikten sonra tercih edebilirsiniz.Özel okul oldugundan şansınız yüksektir.Ama puanınız ne kadar yüksekse yerleşme o kadar kolay olur :)
 

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
15 Nisan 2005
Mesajlar
1,741
Reaction score
29
Konum
Live in .NET
Tavsiyem lisans olarak değil de yüksek lisans olarak bir lisans programının ardından araştırılmasıdır. Benim etrafımdaki bir çok arkadaşım bilgisayar mühendisliğinin ardından bahsettiğim stratejiyi izledi ve şu an hayatlarından memnunlar.
 

KaPPaDoX

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Ekim 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
Peki arkadaşlar e-ticaret konusunda yüksek lisans yapabileceğimiz okullar var mı? E-ticaret konusunda yüksek lisans yapılabilmesi için hangi bölümlere başvurulmalıdır? Bu konuda şartlar konusunda bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlar veya böyle bir konu da yüksek lisans yapan arkadaşlardan faydalanmak isteriz.

Cevaplar için teşekkürler.
 

atay

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ekim 2005
Mesajlar
3,592
Reaction score
37
sinema tv, görsel iletişim tasarımı, e-ticaret vb. üniversite bölümleri zaman öldürmekten başka birşey değil malesef. üniversiteler teknik bilgi verir, iş dünyasında ise pratik bilgiye ihtiyaç var, aldığın bilgilerin bir çoğu ya tarihi geçmiş, artık kullanılmayan bilgiler oluyor yada alakasız oluyor.

bu tarz yaratıcılık gerektiren işler okulda değil, o işin direk içinde öğrenilir. şahsi fikrimdir ve malesef tecrübelerle ispatlanmıştır :)
 

GökhanHT

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Nisan 2008
Mesajlar
67
Reaction score
0
dostum paran varsa özel olarak kadir has,ışık,kıbrız amerikan... üniversiteleri yönetim bilişim sistemlerini okutuyorlar.bu bölümlerden mezun olursan işsiz kalacağını düşünmüyorum.hele boğaziçine girersen (puanı 369) yaşadın diyim sana...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst