İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

üniversiteli forum müdavimlerindenmisiniz sizde

nerede okuyorsunuz(okul)

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu resimdeki arkadaş temizmiş, benim 3 tane bilg. mühendisliği okuyan sap arkadaşım var,onlar forumcuda değil ogame mağdurları :D ilk defa bir evin içinde pateka gördüm. Resmen toz ve pislik birikintileri 7 cm. falan ulaşmış, küvet ve lavabonun üstünde 2 cmlik küf gibi birşey var balkon ağzına kadar çöp, tüm mutfak dolapları bira şişesi yığılı toptan satıyorlar :p Kız arkadaş olmamasına bağlıyorum ben başka bir şey değil :p

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
hata

anadolu lisesi neden yok ? :(

öyle sormayacaktın soruyu, lise neden düz ve meslek diye ayrılmış diye soracaktın?

Üniversite de çeşit çeşit; 2yıllık, 4 yıllık, açıköğretim, master vs vs...
Liseye giden birinin böyle bir odası olması minik bir ihtimaldir, genelde ailesiyle yaşarlar
"Temizlik imandan gelir" sözünü baz alırsak bahsolunan pasaklı kişilerin eksikliğinin bir kız arkadaş değil iman eksikliği olsa gerek diyor ve olaya başka bir boyut katıyorum... Yetiştirilme tarzı da buna ilavedir, evde her işi anne yapınca, sorumluluk almak, ev işi yapmak bu pasaklılara uzak geliyor...

Kişisel fikrim budur (nokta)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.