İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

unlu.org ne yapılabilir?

M

mfk_1868

Misafir
elimde unlu.org ve unluler.info domainleri var sizce ne sitesi yapmalıyım bunlara? aklımda biografi ve magazin portalı var.

B

Bedavalar-Net

Misafir
uBu domainler bende olsa hmmm,org lu olani kullanmazdim.info yu kullanir,ünlüller hakkinda bilgiler verirdim ,a dan z ye yerli ve yabanci ünlüler.Nasil sence,info zaten informasyon demek oluyor diye biliyorum.

Ha yanlis anlamazsan bide espri yapayim,unlu.org u da unlu mamüller üreten firmalarin tanitimi icin kullanirdim :) Neden olmasinki ?

M

mfk_1868

Misafir
Bedavalar-Net' Alıntı:
uBu domainler bende olsa hmmm,org lu olani kullanmazdim.info yu kullanir,ünlüller hakkinda bilgiler verirdim ,a dan z ye yerli ve yabanci ünlüler.Nasil sence,info zaten informasyon demek oluyor diye biliyorum.

Ha yanlis anlamazsan bide espri yapayim,unlu.org u da unlu mamüller üreten firmalarin tanitimi icin kullanirdim :) Neden olmasinki ?
aynı espri cok yapılıor :)

netistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bi kaç meshur olacak enayi bul..popstar gibi bişey yap..unlu olmak isteyen gelsin gibi:))))))))))))))) bu komik degil dimi :)))

www.netistanbul.com İstanbul nette bi başka güzel..

Halo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
netistanbul' Alıntı:
bi kaç meshur olacak enayi bul..popstar gibi bişey yap..unlu olmak isteyen gelsin gibi:))))))))))))))) bu komik degil dimi :)))

www.netistanbul.com İstanbul nette bi başka güzel..
Dostum madem ki imzan sığmıyor diye mesajın altına ekliyorsun, bi üst satırda alt çizgi çek bari. Bunun gibi:

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Unlu Mamüller Dedinizde gece gece canım kurabiye istedi :D

Açlıktan Ölüyorum saat gecenin 2'si :)
unlu.org a girsem yemek varmıdır :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.