İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Updated Çek Geldi Nasıl Bozdururum??

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Yapı Kredi için: Önce hesabınız yoksa hesap açtırın. Sonra çekleri bozdurmaya verin. 3.15 YTL çek başına alıyorlar (Ankara/Kızılay şubesi). Miktarın YTL hesabınıza geçmesini isteyin, dolar hesabına geçerlerse komisyon alıyorlar, bunu da belirtiyor adamlar. Daha sonra bekleyin (1 ay). Bu kadar... Bugün yine gidip Google + Updated çeki vereceğim.

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Cek bozdurma ucreti 5.25 YTL'ye cikmis bilginize. Daha once Yapi Kredi musterisi degilseniz 100 USD teminat isteyebilirler. Gecen ay bazi ceklerde yasanan problemler nedeniyle bu tur bir sey yapmislar. Fakat nazik olursaniz problem cikartmiyorlar.

N

nothing

Misafir
evet.. şimdi geldim kızılay yapı kredi şubesinden.. sistemleri bozukmuş ve şuan işlem yapamıyoruz bu yüzden çeki alamayız daha sonra getirin dediler.. tamam olur dedim bende, işlemle ilgili bilgi alabilirmiyim diye sordum gayet nazik biçimde ve bayan anlattı..

arkadaşlar birincisi çekten aracı bankanın tahsil ettiği ücrette değişiklik yapılmış yeni. öle sölediler, 20 ile 50 milyon arasında komisyon talep edebilirmiş aracı banka çek bozdurma ücreti de Hdogan' ın sölediği gibi 5.25 YTL imiş

2. önemli nokta ise Yapı Kredi müşterisi olmama ragmen yine Hdogan arkadaşımızın sölediği gibi 100 USD teminat parasının hesabınızda bulunması gerekiyormuş.. ve 21 gün sürermiş çekin bozulması..

3. sü de genel merkeze falan gitmenize gerek yokmuş.. yani herhangi bir yapı kredi şubesindede bozulabiliyormuş çek
bilginize

işte hepsi bu
- birde akbanka gittim kambiyo hesabı yokmuş yani bozmuyolar sanırım..

sonuç olarak yarın yapı krediye vericez bakalım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.