İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Updated çeki bozdurdum

SiRReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,
16 aralıkta updated den çek elime ulaşmıştı çeki yapıkredi bankası Mecidiyekoy şubesine götürdüm, çekin arkasını ciro edip verdim bankaya 12 gün sonra para hesabıma yatmıştı 28 aralık cuma günü.

Updated kesinlikle odeme yapıyor tavsiye ederim
Yeni üye olucaklar varsa
http://www.updated.com/affiliates/earn_money.php?refwid=50823

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Hayırlı olsun.

Giderin ne oldu ve toplam kazancın?

E

erotika

Misafir
Kasımın yarısında başladım.

Orta ölçekli bir mp3 sitemde(1200/1500 arası günlük unique) görülmeyen yerlere kelimeler koydum ve bu zamana kadar 120 $ oldu. Hani ek bir para olur su faturası cep faturası felan karşılar dedik ama hala tık yok.

Ne çek göndereceğiz dediler, ne hile yaptınız dediler. Bekliyoruz. :) Sana iyi harcamalar.

O

odevturk.com

Misafir
panellerinde bakım nedeniyle kapalıydı bugun açılmış sanırım,
ve earnings kısmında, 12 / 2004 XX $ CARRY yazıyor ne iştir ?

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yine aynı yazı çıktı:
ALERT: Your clicks are being reviewed and this suggests that you have delivered multiple clicks from the same IP. This is not allowed and those are considered fraudulent clicks. We will determine if your account will be re opened depending on various other factors. Check back again in a few days.

Kelimeleri direkt siteye yazıp link vermiştim ondan oldu herhalde. Bi türlü kendime göre banner oluşturamıyorum updated.com'da.. Banner i yapınca şu çıkıyo, ne demekse:

Your banner and keywords are waiting for approval!

*note: if you are editing the existing banner, the banner will change automatically after approval
if it's a new banner, you can check your banners & links later!

H

hitmp3tr_com

Misafir
o yazı bendede çıkmıştı merak etme hile yapmadıysan kontrol edip kaldırıyolar yazıyı.

ayrıca updated çekleri bir dahaki ayın 10 unda geliyo haberiniz olsun ödenmedi sanıp kodunuzu kaldırmayın.

ben kaldırmıştım sonra pişman oldum.

çek bozmada yapı kredi tavsiye edilir :)

H

hitmp3tr_com

Misafir
bu arada şu hata mesajının türkçesini yazmakta fayda var.

ALERT: Your clicks are being reviewed and this suggests that you have delivered multiple clicks from the same IP. This is not allowed and those are considered fraudulent clicks. We will determine if your account will be re opened depending on various other factors. Check back again in a few days.

uyarı: clickleriniz goızden gecirildi. ve aynı ip uzerinden bircok tıklma aldıgınız kayededildi. buna izin verilmemektedir. (yasak clickleme-sahtecilik) su an hesanbınız kapatıldı... durumu gozden gecirip size olumlu-olumsuz olarak hesabınız yeniden aktivasyonu icin karar verecegiz.. bu olay netdeki baska muhtemel faktorlere de dayanabilir. lutfen 2 gun icerisinde yeniden hesabınızı kontrol ediniz

bu hata telekomun yüzünden olabilir kanısındayım. updated inceliyor ve sonra hile olmadığını anlıyor ve aynen devam ediyorsunuz.

hile yapmadıysanız sorun yoktur merak etmeyin 1-2 gün sonra düzelir.

iyi günler.

S

Sticks

Misafir
Your banner and keywords are waiting for approval!

*note: if you are editing the existing banner, the banner will change automatically after approval
if it's a new banner, you can check your banners & links later!

dedektif , seçili bannerlar onayı beklediğinden şu anda gösterilmiyor olabilir çünkü yeni banner seçildiğinde onay verilmesi gerektiğini ve banner & linklerini daha sonra kontrol etmen gerektiğini belirtiyor.

eg-zotika $120 oldu demişsin ama günlük tıklamalar ne kadar ?
SiRReS kazancın ne kadar olduğunu merak ettim. Eğer olumlu sonuçlar getiriyorsa (örn : XX tıklamada $xxx kazanç gibi) ben de yeni site açarak denemek isterim doğrusu.

Başarılar.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sticks updated 100 tıka 7 dolar kazandıran bir sistem yaklaşık olarak. Ödeme de yapıp yapmayacağı kesin değil hile yapmazsan %80 öder.

S

Sticks

Misafir
yok eğer kullanmayı düşünürsem zaten kolay kolay hileye gerek kalmayacaktır, zaten işim de olmaz. Ancak ödeme yapıp yapmayacağı "kesin değil bile" bölümü ilginç açıkçası.
Neyse... Herkese başarılar.

E

erotika

Misafir
Updated ödemiyor değil ve yakın arkadaşlarımdan parası kalan yok. Ancak düzenli ödeme alabilen de yok :(

Ayrıca benim günlük aşırı ücretler değil en çok 4 olmuştur. Ortala 2/3 arası sanırım :)

N

nothing

Misafir
updated de bannerları nasıl kafanıza göre düzenleyebiliyorsunuz arkadaşlar.. bi çok sitede baktım mesela sadece "mp3 siteleri" falan tarzında şeyler yazıyor. updated ın bannerlar kısmında updated.com yazıyor yani belli sponsor olduğu... nasıl düzenliyorsunuz bunu?? mesela bazı arkadaşlar sizin için seçtiklerimiz falan yapmış.. ben yapamadım.

benim sitedekine bakabilirsiniz en altta

www.arama-tr.net

SiRReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yalnız şöyle bir kotuluğu var alt uyelerden para kazanamıyorsunuz sadece istatislik amaçlı kaydı tutuluyor alt uyelerin.

PG13

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bir sorum olacak..

ben 2 sene önce updated.com kullanmıştım sitemde ve linkleri kaldıralı 1 yılı geçiyor epey oldu yani.. ve içinde biraz birikmiş param vardı.

geçenlerde aklıma geldi bu parayı alayım dedim bi şekilde, fakat login olunca çek isteme sayfası gözükmüyor bende, nasıl bir çözüm bulabiliriz?
ve ayrıca toplam kazancımı nerede görebilirim? yukarıdan AY ve YIL seçerek o aylık kazançlarımı görebiliyorum sadece..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.