İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

UPDATED.COM geri Döndü!

mc2media.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ünlü pek kıymetli sponsorlarımızdan Updated.com yeni arayüzü ile tekrar piyasada arkadaşlar.
Üyeliklerin çogu sıfırlanmış durumda ama
Yeni den üyelik alıyor.

Updated.com Kayıt İçin Tıklayın

Bilmeyenler için min. 50 dolarda bir ödeme yapar.(inş.)

mc2media.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öder öder :D:D
yaz ayındayız ödemez deme sende alalala
. su içmek lazım bol bol. updated.com arkasındanda ne su içilir ha buz gibi :D

H

hknylmz

Misafir
geçen sene ilk 50$ çeki yolladılar sonra daha hiç yollamadılar. O çekide bozmaya yüzüm tutmadı çekin kendi kadar masrafi cikiyodu :)

Alobar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumlarda hep söylenen oydu ilk çeki yollar sonra yollamaz. bende bi 145$ aldım sonrası gelmedi. ama işe tekrar başlıyolarsa belki bi ilk çek daha alırız.

G

Gencadam

Misafir
Herkes aynı düşünceyle başlasa ortaklığa, ilk çeki alırsınız gerisinde hava. Adamlar da bedava reklamlarını yaparlar, hiti toplarla. İçeride benim de param kaldı. Sirkte maymunluk yapsalar yine kullanmam updated rezilini artık.

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
baba ilk 2 cekimi yollamadı... updated en sponsor olmaz.. onla ugrasacağına abdrite onem ver daha iyi. adam yolluyor cekini...

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hıımm. Galiba en uzun ödeme alan biziz. 6 ay süreyle ödeme aldık. Yalnız aylık 200 doları geçtiğimizde sürekli hesap incelemeye alınır oldu. Sonra zaten malum komple gitti.
Fakat, şimdi tekrar geri dönmüş gözüküyor. Deneyen varmı? Ben denedim sadece Amerikalı sayıyor galiba.
Deneyin birde siz bakın.
Eğer hesabınız bloke olmaz ise update öder.

voodoo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar çok merak ediyorum nasıl 50$ isterler çek masrafı yahu 5 yıldır çek bozdurdum hiç o kadar masraf ödemedim ne alaka diceksiniz de ya gidin işbakı arayın 20ytl aliyolar hatta cok çek götür almiyolar anaaaaaaaa.
Ayrıca updated şerefsizdir , tombalaktır.
Overture we missed u

K

Kaplanizma

Misafir
benim updatedden yana çeklerini bozdurma dışında sorunum olmadı ama bozduramadım çeklerini o ayrı mesele :)

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
düşndümde küfür içermeyen bi yorum yapamıyorum....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.