İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

updated ile ilgili soru ?

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam
updated sitesıne uye oldum :) yıllar sonra ilk kez denıyorum yabancı sponsor, her neyse, benım merak ettiğim bazıalrı bu sıteye uye luyor ve linklerını tex şeklinde koyuyor sitelerıne ancak ben bunu denedım bugun ve olmadı, text şeklinde yazınca sistem kabul etmedı, neden acaba diğer kişilerde kabul edılıyorda bende mı edılmıyor çok merak edıyorum yanı ben kelıme link şeklinde veremezmıyım bunlara link ?

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
diğer sitelerin aynı linkini kopyala içindeki key kelimeyi ve üye numaranı değiştir bir de öyle dene.

H

hitmp3tr_com

Misafir
metin benim altımdan üye oldun dimi :) sen çok kazanacan olm bana güven :)

arkadaşın dediği gibi başka sitelerden alıp kelimeleri ve linkdeki id numarasını kendine göre düzenle yeter. hitler biraz geç sayılıyor doğru.

Z

zeynelkoc

Misafir
booşuna onlarla uğraşma pop-up blocker bannerini koy hem fazla veriyorhemde fazla tıklama oluyor

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bide dazlak.comun sahibi arkadaşım okdr çok popupa mağruz kalıyoki insan sıkılıyo biraz azaltman hatta mükünse sadece bi tane oda belirli syafalarda kullansanda insanlar için dhaa kullanışlı olsa..??*

Z

zeynelkoc

Misafir
pop-up blocker a 10 cent veriyorum diyor bizim 100 tıklama oldu ama daha 5$ bile olmadı yani bi sahtekarlık var anlamadım gitti bu updated da sahtekar gibime geliyor

M

malatyasporlu

Misafir
hadi bi K.Z.K(kazığın kısaltılışı ve karizmatik yazılışı:))da ondan yiyelim tamam olsun zeynel

Z

zeynelkoc

Misafir
ben pek güvenmiyorum 5 günde ancak 4$ olabildi bakalım bi cek bişey alabilecekmiyiz

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu forumdan biri updated.com dan 171 dolarlık cek almış bir tartismada kendisine inanmayan birine cekin resmini vermişti ben tıklayıp baktım walla 171 dolarlık cek war. ama nick hatirlamiorum maaalesef ama koca forumda kac kisi updated.com dan 171 dolar almis olabilirki sayili yani :)

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet şu mesele ya watandaş senin benim gibi garibanlari yolluyor ya o siteye biz bir b..k kazanamıyoruz o hamuduyla götürüyor parayı niye cunku uptadet com ilk prensibi muşteriye getiren adamı yani kendine kek enayi getirene kazıklıycak adam getirene parasını verir. sana bana zırnık yok . verirki onlara parayı odaha cok kek avlıyalım diye !!

Z

zeynelkoc

Misafir
usekes' Alıntı:
bu forumdan biri updated.com dan 171 dolarlık cek almış bir tartismada kendisine inanmayan birine cekin resmini vermişti ben tıklayıp baktım walla 171 dolarlık cek war. ama nick hatirlamiorum maaalesef ama koca forumda kac kisi updated.com dan 171 dolar almis olabilirki sayili yani :)
bahsettiğin arkadaş geyikoloji

çekleri bende gördüm ama güvenim yok bunlara karşı

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pop up blocker ı ziyaretçiniz yukledığı takdırde, 10 cent kazanıyorsunuz ben 1 gunde 3,88 $ kazandım ama bılmıyorum alabilirmıyım :) bakalım zaman gostercek ger şeyi :)
(bu rada benım site için pop up dan bahseden arkadaşa iltifaten, sence ben nasıl para kazanayım hosting den tut siteye kadar hizmet verip karşılığını alamıyacaksam neden bu işlerle uğraşayım burda amaç hizmeti kalitli sağlamak kalite içinde kazanç bir şarttır...)
saygılar

H

hitmp3tr_com

Misafir
aga o mesajları görmemezlikten geleceksin bizim millet hem beleş hemde kolay istiyo.

E

ethemgulden

Misafir
ya arkadaşlar popup blocker i koyduğumuzda ona tıklama yeterlimi yoksa yuklenmesi mi gerekiyor hesabımıza para geçmesi için??

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yuklenmesi gerekiyormuş karsılıgında da 100 cent veriomuş. yukarda biri demişti.

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
100 cent verse zenfın olabilirdık :) sayfaya gıtmeye bir şey yok updated de, gidilen sayfada yapılan ilk tıklama ile para kazanıosun blocjker dede yuklenınce 10 cent kazanıyorsun bizzat test ettım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.