İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

updated ilk çekimi yolladı

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Updated dan ilk ödememi aldım. Çekin google dan önce gelmesi beni bir hayli şaşırtı. Kesim tarihi 20 aralık elime gelme tarihi 5 ocak. 15 günde ankaraya geldi. Bekleyenlere duyurulur. Hala üye olmayanlar üye olmak için Tıklayın... . Formu doldurun ve kazanmaya başlayın..

B

Bedavalar-Net

Misafir
50 $ i gecen ödemeleri gönderiyorlar ancak benim cekim hala gelmedi.Simdilik updated reklamlarini azalttim.Cek gelirse güvenim olur tekrar sayfalara koyarim.

selamlar.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ödeme alabilirmiyim

10 / 2004 - 4.27-$ 14.27-$ CARRY
11 / 2004 - 12.91-$ 27.18-$ CARRY
12 / 2004 - 15.86-$ 43.04-$ CARRY

???????????????????

ödeme alabilirmiyim alırsan bannerleri cogaltıcam tek bir yerde text ile geldi bu

B

Bedavalar-Net

Misafir
50 dolari gecmis iste,göndermeleri gerek parayi.Benim iki defa hesap kesimim var ikiside 100 er dolar ama hala yok :(

M

Muzikhane

Misafir
Permission ödemen tahminen yapılmıştır.. 15-21 gün arasında eline ulaşıyor bekleyelim biraz..

H

hitmp3tr_com

Misafir
arkadaşlar ben 3-4 aydır kullanıyorum ve her seferinde yazıyorum

bakın updated kazandığınız parayı bir sonraki ayın 10 unda yolluyor.

mesela kazım ayında 50 doları geçen kişi çekini ocağın 10 unda alır. tabi bu postacının hızınada bağlı bir kaç gün değişebilir.

permission üzgünüm ama çekin şubatta gelecek.

E

erotika

Misafir
Benim gece ay 10'unda gönderilmesi gereken 80 dolara yakın para gönderilmedi. Bu ay reklamlarını baya baya azaltmama rağmen 130 $ a kadar çıktı gene. Ne bir hile yaptınız uyarısı nede bir şey olmadı ancak gelen giden para da olmadı.

Çok düzensiz çalışıyorlar :(..

S

soundmaster

Misafir
evet bu düzensizlik zaten milleti caydırıo
mesela ben kullanmamaya karar verdim
yani bugün çek gelse gelecek ay gelicek mi diye endişe etmek gereksiz bence

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çeki bozdurdum bugün. İlk çek olduğu için 6 ytl damga parası 10 ytl de başka birşeyin parasını aldılar ve direk hesabıma geçirdiler. 1 ay paraya dokunamazsın dediler işim olmadığı için sakıncası yok dedim ve iş bankasını terkettim :)

manyax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alicanorg' Alıntı:
Çeki bozdurdum bugün. İlk çek olduğu için 6 ytl damga parası 10 ytl de başka birşeyin parasını aldılar ve direk hesabıma geçirdiler. 1 ay paraya dokunamazsın dediler işim olmadığı için sakıncası yok dedim ve iş bankasını terkettim :)

Alican mümkünse söylermisin

hangi şehir hangi şube bozdu çekini ?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya ben updated deki bilgileirmi güvenmediğim için yeni güncelmeiştim acab ödeme diger ayamı dönecek ? yani 50$ gecti ama ben gectiği zaman bilgileirm yoktu bana mal atnmalrı gerekmiyormu bilgileirnizi güncelleyin diye ben yeni güncelledim acaba bu aymı gönderilir yoksa öbür ayamı kaldkı ?

manyax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alicanorg' Alıntı:
Ankara da iş bankası başkent şubesi (tunusta).

alican peki senin hesabın o şubedemi ?

başka iş bankası şubesi 30milyon istiyor :(

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya gidipte ne kadar alıyorsunuz diye sorarsan 100 dolarda der.Kendimden emin bir şekilde gittim sedonun parasınıda çekcektim zaten. Tam bir iş adamı gibi önce hesap defterimi uzatıp 400 dolar çekmek istediğimi söyledim kadın peki dedi onu verdi sonra çek bozdurmak istediğimi söyledim kesilen tutardan haberiniz varmı dedi. Evet dedim 6 milyon damga pulu parası dedim kadın bunun üstüne hayır dedi bende ne kadar o zaman dedim 70 dolarmı kesceksin çekten dedim. Bir saniye dedi içeri gitti geldi ve dolar hesabıma aynen yatırdı parayı. Bak sana şunu tavsiye ederim. Git müşteri temsilcisiyle konuş önce(fiş alırken müşteri temsilcisi için al) 2 saniyede hesabı açıyorlar zaten bir dolar hesabı açtır kendine başkent şubesinden sonra git gişe işlemleri kartı al zaten ben aldığım için hepsi biliyor prosedürü ve kaç para olduğunu. Eğerki 6 milyon + 10.05 YTL den fazla bir rakam isterlerse geçen ay bozdurduğumda neden 10 ytl vermiştim de ve sorun kalmaz. Sen eğer turist gibi abi çek bozdurcaktımda masrafı ne kadar dersen adam soyar soğana çevirir tabi :) Her çekte 10.05 ytl vermeye razıyım sonuçta parayı hesaba işlediler ve para hesabımda. Dokunamazsın dediler ama bundanda şüpeliyim yarın çekmek istesem bunu nasıl engellicek :)

Z

zeynelkoc

Misafir
07/01/2005 itibariyle 147,5$ lık updated çeki elime gelmiş bulunmakta

updated odeme yapmıyor diyenlere duyrulur...

B

Bedavalar-Net

Misafir
Ben yurtdisindayim ama banada gelen yok giden yok :( Düsünüyordum yurtdinda olmak belki bir avantaj getirir tam tersine hic bir ise yaramadi.

Kasim ayinin 12 sinde basladi updated olayi,simdi ikidefa hesap kesimi oldu,yani 100 dolara geldi iki defa tekrar 0 a döndü.Ben buna hesap kesimi diyorum yada yeni sezon basladi.Cek in hala gelmeyisi normalmi yoksa daha umut etmelimiyim sizce?

selamlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.