İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Updated ın ödeyen türü :)

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende 2nizi birden kastettim zaten :) birde üye olmaktan çekinen arkadaşları

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
hdogan' Alıntı:
searchfeed taşeronu mu sistem, tam anlıyamadım ben. updated gibi, onlarda ask.com taşeronu sanırım.

ask.com da searchfeed de taşeron aslında :)
biz bir çok şirketle çalışmaktayız şu anda 2 şirketle görüşmem var onlarla anlaşılırsa ödeme oranları daha yüksek olacak. bu site dediğim gibi yabancılara hitap ediyor ama Türkçeyi de destekleyen ziyaretçinin profiline göre sonuç çıkartan yeni bir sistem üzerinde çalışıyoruz. O bitince her şey sizlerin istediği düzeyde olacak merak etmeyin.

iyi çalışmalar...

E

erotika

Misafir
sanada iyi çalışmalar kardeş ama şimdi bir mp3 sitesi asılsa buradan 300 dolar çıkarır
10 tanesi asılsa 3000 $

işte o zaman seni kasar diyorum ve updated mevzuu olur :)

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
eg-zotika' Alıntı:
sanada iyi çalışmalar kardeş ama şimdi bir mp3 sitesi asılsa buradan 300 dolar çıkarır
10 tanesi asılsa 3000 $

işte o zaman seni kasar diyorum ve updated mevzuu olur :)

updated ın olay bambaşka...

keşke insanlar asılsada bende yüksek miktarlarda ödeme yapsam ve bazı insanların yüzlerini kızartsam...

E

erotika

Misafir
:) hocam hacım :) ben zaten şu internet aleminde güveniklir gördüğüm her sponsora balıklama dalmışım ve 1. dferece den bir öğretmen kadar para kazanmaktayım :)

Neyse bende üye olacağım bana ödeme yaparsın beni kızartırsın inşallah ;)

İyi çalışmalar, başarılar.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
updated ın 2 3 katı fazla kazandırıyor artık haberiniz olsun :) tık başı 0.5 ler var hemde her başlıkta. Cidden tavsiye ediyorum. alt üyem olursanız sevinirim tıklayın tık başı 1 dolar veren link gördüm az önce bu arada :) Sanırım en karlı site bu. Saol tr.st :)

S

Senbul

Misafir
alicanorg' Alıntı:
updated ın 2 3 katı fazla kazandırıyor artık haberiniz olsun :) tık başı 0.5 ler var hemde her başlıkta. Cidden tavsiye ediyorum. alt üyem olursanız sevinirim tıklayın tık başı 1 dolar veren link gördüm az önce bu arada :) Sanırım en karlı site bu. Saol tr.st :)
Alican senın alt uyen olarak bende uye oldum.Hayırlısı olsun birtane daha turk sponsorumuz oldu umarım daha cok kişi uye olur ve bu sistem buyur.

Tip not:hostbul ve kitapyurdundan bende odeme aldım.:D

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gezdiğin ilk sayfada para ödemiyorlar belki öyle olsaydı 2 katı fazla kazanırdınız aldığınız ödemeden. Burda öyle bir olay yok yani çok farklı şeyler bence. Tr.st ye güvenmeyenler imzalara bakarsa yeterli olur sanırım birçok kişide teşekkürler tr.st yazıyor. Ben teşekkürlerimi msn den ilettim 10 kere zaten :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nerede gördün ki ne kadar verdiğini ben göremiyorum.. çıkan her sonuç sponsor sonuç mu? bir de kendi anahtar kelimelerimizi hazırlayıp hazır updated gibi yapabiliomuyuz?

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sayfa gelmiyor neyse. Türkçe lazım bıraz. (sözlük arıyorum hosting reklamları çıkıyor) Habire ecnebi anahtar kelimelere sonuç çıkıyor. Yine ecnebiler mi kazanacak... Ortalıkta tonlarca PPC arama motoru var ecnebiler için. Bize yazık değil mi? Yok mu Türkçe PPC arama motoru + ortaklık sistemi yapacak birileri?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben fotoğraf die arattım foto raf olarak 3 tane sonuç buldu öyle deme:) olacak o kadar yani yine belki biraz şansımız olur eğer keywordleri kendimiz yazabilirsek.. tr.st bu soruya cevap verirse kısa zamanda iyi olur.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Evet keyword leri yazabiliyosunuz. Türkiyede reklam veren olsa Türkçe PPC açardık gerçi yakında Türkçe dil desteği olan yeni bir sistem açacağız...

Keyword leriniz için kullanılacak link: http://www.findjet.com/search.php?format=HTML&affiliateID=*&str=**
* : üye numaranız
** : aranacak kelime
ayrıca kontrol panelinden arama sonuç sayfasının tasarımını değiştirip sitenize göre adapte edebilirsiniz...

E

erotika

Misafir
Bir ödemenizi alın biz dağıtmaya geliriz :)

Ben genel yorum yaptım iyi birisi, güveniir felandır tabii ki ama bizimde görmemiz lazım :)

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Re: tr.st

Hocam Türkiye'den adam AdWords'e zar zor reklam veriyor, oda çiçekçi böcekçi tipler. Türkçe bir arayüz yapıp Türkiye içi de tanıtım yapsan belki daha hızlı müşteri çekebilirsin (reklam verecek kişi, kurum).

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklamları istediğiniz gibi updatedda yaptığınız gibi yapıp direk link verebilirsiniz zaten mantıklı olanı da o. Ver direk linki olsun işte. Amma sorguladınız ya.

M

malatyasporlu

Misafir
üye oldum ve www.sifresiz.com 'Nasıl İzlerim?' Bölümüne koydum alican veya tr.st bi baksanız bu tip doğrumu ? yoksa tıkları geç mi sayıyor ?

G

guajira

Misafir
4 kişiye denettim kazanılan parada hiç bir artış yok! Nedir ne değildir, kazançlar nasıl hesaplanıyor, TR.ST'den yanıt bekliyorum.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Türkiye trafiğine ödenen miktar : $0,0005 ile $0,17 arası değişmekte. Gönderdiğiniz trafiğe dayanarak söyleyebilirimki yaklaşık kazancınız $0,008 civarı olmalı. programımız kazançları $0.00 oranı ile göstermekte olduğu için gelirinizin 0 olarak gözükmesi normal. ayrı yeten hesabınızda gördüğünüz tıklama oranları hepsi tam olarak sayılmayabilir çift tabanlı güvenlikten dolayı (Reklam veren ve bizim kullandığımız Proxy önlemleri gibi) .

teşekkürler...
(ps: günlük $1 civarı kazanmaya başlayan üyelerimiz mevcut)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.