İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

updated meselesi

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet hesaplar sıfırlanmış. Updated ın kötülüğü belgeleyemiyorsunki kazancı. Ödendi diye bir yazı bile yok mail attım cevap gelirse hepinizi bilgilendircem ama çok şüpeliyim şu anda...

M

malatyasporlu

Misafir
hepimiz şüpheliyiz kaldırdım ben reklamları updated bunlar rum rumlardan her şey beklenir :) şaka bi yana eğer gönderseler bile bizim posta kutusundan aşırırlar ne yapmak lazım acaba :?:

Z

zeynelkoc

Misafir
ALERT: Your clicks are being reviewed and this suggests that you have delivered multiple clicks from the same IP. This is not allowed and those are considered fraudulent clicks. We will determine if your account will be re opened depending on various other factors. Check back again in a few days.

haydaaaaaa

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sakalımız yokki dinletelim lafımızı.. adamlar 2 kişiye 50 dolar ödedi diye herkes atladı updated aslansın koçsun diye.. şimdi hepinizin ekranında kırmızı yazılar belirdi tabi..

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 senedir updated.com dan almadığım çek olmadı. sanırım updated.com u ilk kullanan da benimdir uslanmaz.com ile. 80$ dan 500$ a kadar çekler aldım her ay. sadece bir kez gecikme oldu. tabi şimdi uslanmaz.com yok son durum nedir bilmiyorum... 3 ay öncesine kadar her çeki aldım ...

B

Bedavalar-Net

Misafir
selam

ploop' Alıntı:
sakalımız yokki dinletelim lafımızı.. adamlar 2 kişiye 50 dolar ödedi diye herkes atladı updated aslansın koçsun diye.. şimdi hepinizin ekranında kırmızı yazılar belirdi tabi..

Hepiniz degil,cogunuz desen :D

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
1) Gonderdiginiz mesajlara yanit gelmez
2) Rasgele odeme yaparlar
3) Huzur AdSense'de

Z

zeynelkoc

Misafir
update bloku açmış para kazanmaya devam ediyoruz dünkü kazanç 20$ :)

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benım hesap 2 aydır kapalı adamalra ne mailler attım cevap vermıyolar bakalı ne olacak ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zeynelkoc' Alıntı:
update bloku açmış para kazanmaya devam ediyoruz dünkü kazanç 20$ :)
bloku adamin acmasinin sebebi senin ustunden birkac ay daha para kazanmak istemesi.. ondan sonra da odemiyor merak etme..

Z

zeynelkoc

Misafir
reklam alanı boş kalacağına para ödemese de linklerini koyarım bari ödeme ihtimali var ödemezse de kaybedeceğimiz birşey yok

H

hitmp3tr_com

Misafir
arkadaşlar bir arkadaila konuştum bir aydır o yazı var boşa bekleme diyo doğrudur heralde ben kodları kaldırıyorum allahta bu updatedin belasını versin.

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
SYNFlood a hazır olsunlar, 15 gün sonra çek gelmezse uçuracağım....

M

malatyasporlu

Misafir
ben kaldırdım çek elime geçene kadarda koymayacağım bence sizde öyle yapın

O

odevturk.com

Misafir
updated da aynı hesapdan birden fazla sitede kullanabiliyormuyuz yoksa her site için ayrı hesapmı açmak gerekiyor ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.