İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Upload etmek için Hotfile Alternatifi arıyorum

HoffnungTR

0
Yasakli Uye
Reaction score
5
Başlıktanda okuduğunuz gibi Upload etmek için indirmeleri doğru sayan veya görmediği indirme sayısı en az olan ve ödeme yapan bir upload sitesi arıyorum bildiğiniz. varsa yardımcı olurmusunuz ?

Sizce en iyisi hangisi ?

Mertcan'K

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Freakshare diye bir yer var. Euro uzerinden çalışan bir site. Paranız 20 Euro oldugunda aktarabiliyorsunuz. Ama Hotfiledan farklı olarak , sizin komutunuzla hesabınıza geçiyor.

Site : http://freakshare.com/

HoffnungTR

0
Yasakli Uye
Reaction score
5
Freakshare diye bir yer var. Euro uzerinden çalışan bir site. Paranız 20 Euro oldugunda aktarabiliyorsunuz. Ama Hotfiledan farklı olarak , sizin komutunuzla hesabınıza geçiyor.

Site : http://freakshare.com/

Teşekkür ederim Hocam bir inceleyeyim.

Ödeme alan oldumu ? , İndirmeleri Normal olarak sayıyor değilmi yani Bazı upload siteleri gibi eksik saymıyor

Ekleme: Başka önerebileceğk varsa lütfen önersin

Mertcan'K

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Teşekkür ederim Hocam bir inceleyeyim.

Ödeme alan oldumu ? , İndirmeleri Normal olarak sayıyor değilmi yani Bazı upload siteleri gibi eksik saymıyor

Ekleme: Başka önerebileceğk varsa lütfen önersin

Dostum şuan erişebildiğim 2 bilgisayar var ikisinden de indirdim ve 2 olarak saydı.
Rakam yükseldikçe ne olur bilmem :)

Mehmet5

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
TurboBit tavsiye ederim. 100 GB tek seferde upload ve sınırsız upload sunuyor. Tarayıcıdan, başka siteden ve FTP ile upload edebilirsiniz.
Ayrıca birden çok dosyayı upload etme özelliğide mevcut. 30 gün indirilmeyen dosyalar silinir. Ödemeler PayPal, WMR - WMZ

http://goo.gl/nvssb

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Başlıktanda okuduğunuz gibi Upload etmek için indirmeleri doğru sayan veya görmediği indirme sayısı en az olan ve ödeme yapan bir upload sitesi arıyorum bildiğiniz. varsa yardımcı olurmusunuz ?

Sizce en iyisi hangisi ?
Biz seni upladic e üye yapmamış mıydık? Hayırdır neden memnun değilsin?

HoffnungTR

0
Yasakli Uye
Reaction score
5
Tamam Teşekkür ederim Ubloadicten ödememi alabilirsem turbobit kullanacağım zaten hotfile den banlıyım onu kullanamıyorum :)

Ekleme:
Tamam Teşekkür ederim Ubloadicten ödememi alabilirsem turbobit kullanacağım zaten hotfile den banlıyım onu kullanamıyorum :)

Turbobit free indirirken bekleme süresin çok fazla tutuyor. bu yüzden insanlar indirmeye eriniyor hayla altarnatif arıyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.