Yüksek hitli sitelere veya sizin belirlediğiniz sitelere upload ettiğiniz linkler konu açılır.
Konu açarken ;
* Oyun,film yada program resim ekliyeceğim.[Resim upload tık başı para kazandıran site varsa ücrete 1$ daha eklenerek sizin resimlerinizide koyabilirim eğer resimleri upload etmemi isterseniz +2$ ben upload edebilirim.Sizin hesabınıza upload edilir.]
* Konu hakkında bilgi verilir.
* Video linki koyulabilir.[Video upload siteleri izlenme başı kazandıran siteler için uygundur.Konuya uygun video uploadlarını koymanız için +5$ daha alınır.Sizin hesabınıza upload edilir.]
* Rar şifreniz var ise onuda koyabilirim.
Seçtiğim siteler ;
* Seçtiğim siteler genelde alanında birinci siteler oluyor.Ama forumdaki hitli sitelerede açmamı isterseniz[Uploader arıyan r10'daki siteler] onlarada açabilirim.
* Herhangi bir download tavsiyesi veremem çünkü ben konuyu açıcam özenli bir şekilde indirip indirmemek onlara kalmış.]
Post fiyatlandırmaları ;
* 10 Post 1$ yada 2 TL
* 20 Post 2$ yada 3 TL
* 30 Post 3 $ yada 5 TL
* 50 Post 5$ yada 7 TL
Özel paketlendirmelerde yapabiliriz.
İş bitme süresi 30 posta kadar 1 gün 50 post max. 2 gün olarak nitelendirilmektedir.
Ödeme yolları ;
* Ödeme yollara PayPal,Bilyoner yada AVEA TL olarak nitelenmektedir.
İletişim ;
* PM yada MSN
Konu açarken ;
* Oyun,film yada program resim ekliyeceğim.[Resim upload tık başı para kazandıran site varsa ücrete 1$ daha eklenerek sizin resimlerinizide koyabilirim eğer resimleri upload etmemi isterseniz +2$ ben upload edebilirim.Sizin hesabınıza upload edilir.]
* Konu hakkında bilgi verilir.
* Video linki koyulabilir.[Video upload siteleri izlenme başı kazandıran siteler için uygundur.Konuya uygun video uploadlarını koymanız için +5$ daha alınır.Sizin hesabınıza upload edilir.]
* Rar şifreniz var ise onuda koyabilirim.
Seçtiğim siteler ;
* Seçtiğim siteler genelde alanında birinci siteler oluyor.Ama forumdaki hitli sitelerede açmamı isterseniz[Uploader arıyan r10'daki siteler] onlarada açabilirim.
* Herhangi bir download tavsiyesi veremem çünkü ben konuyu açıcam özenli bir şekilde indirip indirmemek onlara kalmış.]
Post fiyatlandırmaları ;
* 10 Post 1$ yada 2 TL
* 20 Post 2$ yada 3 TL
* 30 Post 3 $ yada 5 TL
* 50 Post 5$ yada 7 TL
Özel paketlendirmelerde yapabiliriz.
İş bitme süresi 30 posta kadar 1 gün 50 post max. 2 gün olarak nitelendirilmektedir.
Ödeme yolları ;
* Ödeme yollara PayPal,Bilyoner yada AVEA TL olarak nitelenmektedir.
İletişim ;
* PM yada MSN