İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Upload Yap Kazan - Refim Ol 5 $ Kazan

aekayhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Refimle üye olup Siz 15 $ kazanınca ben size direk 5 $ yatırıyorum yanlış duymadınız 5 $. Çünkü siz kazandıkça bende kazanıyorum. Hotfileden çok para kazandım kazanan arkadaşlarda vardır. Bu fırsat kaçmaz.

hotfile.png

Detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

Hotfile; upload yaptığınız dosyaların her indirilmesine para ödeyen bir sistem.
Sistemde, kullanıcıların upload-download-referer oranlarına göre değişen seviyeler bulunmaktadır.
Sisteme referans linkinizden üye olan her kullanıcının kazancının da %20 ‘sini alıyorsunuz.Bu sebeple yüksek kazanç elde edebilmek için alt-üye sayısı bu sistemde oldukça önemli.
Sitelerim bölümüne ekleyip onaylayacağınız siteleriniz üzerinden gelip üye olan her kullanıcının kazancının da %5 ‘ini alıyorsunuz.
Bu seviyeleri ve kazanç tablolarını altta görebilirsiniz;

Hotfile son 1 aydır artık Türkiye ‘den yapılan download ‘ları da saymaya başladığı için son günlerde en çok tercih edilen sistemlerden biri oldu.
Burada en büyük etkenlerden biri de, download ‘larda puan olarak değil, nakit olarak kazandırıyor olması.
Minimum ödeme limiti 15 $ olup, paypal ile ödeme alabiliyorsunuz.Paypal hesabınıza gelen parayı da banka hesabınıza sorunsuz bir şekilde aktarabilirsiniz.
Ödemeler haftalık, her pazartesi günü yapılıyor.

http://www.tekno-loji.net/hotfile/ adresinden detaylı inceleyebilirsiniz.

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Haftada en az 3 kere copy & paste hep aynı tanıtım yapılmasa çok daha güzel olur kanaatimce. Ben hotfile ile 1 yıldan fazladır çalışıp ödeme alırım, olayı yeni keşfedip her ref veren adam son 1 aydır Türkiye'ye ödeme yapıyor diyor. Her hafta 3 kere aynı şeyleri okumak can sıkıcı oluyor.
http://www.google.com.tr/search?q="...s=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

Bilenler bilir. Vaktiyle anet news serverda bir klima muhabbeti vardı. Ona döndü bu resmen.

Size özel değil, kusura bakmayın. Genele sizin vesilenizle bir şeyler söylemek istedim.

D

dragon

Misafir
ben 1 seneye yakın kullanıyorum hatta bir cok kisi odeme alıyor sen diyorsunki 1 aydır diyorsun galiba sen yenisin bir cok kisi bu servisten para kazanıyordur

sisitem 1 aydır downloadları saymaya baslamıs :) sen yenisin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.