İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Upload Yap Para Kazan (Diğer Sitelerden Daha İyi)

duke nukem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar,

Başlıkta diğer sitelerden daha iyi dedim zira bu sitenin en güzel tarafı 1000 download'a 17$ a kadar vermesi ama bundan daha önemlisi bunu yaparken ülke gözetmemesi. Yani karşınıza çıkan çoğu site böyle güzel bir değer veriyorsa bunu ancak Amerika ve Canada ve/veya çeşitli avrupa ülkelerinden download etme koşu ile verir ve genelde download'ı sayılan ülkeler arasında Türkiye yer almaz. Fakat bu sitede her ülkeden yapılan download geçerli. Kazandığınız para upload yaptığınız dosya boyutuna göre değişiyor. 450 mb üstü 1000 indirmeye 17$

Ödemelerinizi PayPal'a istetebiliyorsunuz.

Refimle kayıt olan arkdaşlara minnettar olurum. Zira işsizim ve maddi yönden sıkışık durumdayım. Belki akmasa damlar hesabı buranın ufakta olsa faydası olabilir bu sayede...

Kayıt için tıklayın

O

Orion

Misafir
merhaba. 5 10 mblik dosyalar upload ediyorum güzel sistem, fakat benim için önemli olan upload ettiğim dosyaların çok uzun süre sunucularda barınabilmesi.

EhoWuser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Denemeye değer. Özellikle eğitim setleri, grafik ve web tasarım (flash, photoshop , dw) gibi programları upload eden yaşadı. Millet indirsin, sende cebe indir. Sevdim ben bu işi. Bir de ödemelerle ilgili tecrübe varsa bilgi alabilir miyiz?

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Arkadaşlar,

Moralinizi bozmak istemem ama bu işden ciddi para kazanan insanların uploadları kişisel bilgisayarlarından yaptıklarını düşünmüyorsunuz umarım. Bir upload sistemi API sağlamazsa büyüyemez. Büyüyemezse ilk ödemeleri sorunsuz yaparken fonu tükendiğinde bir bakarsınız uçmuş gitmiş.

Not : Mesajım yermek için yazılmamıştır, yanlış anlamayın lütfen. Muhtemelen dediğim gibi ilk ödemeleri de problemsiz yapacaktır. Ancak API beklemek gerekli diye düşünüyorum.

duke nukem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar mesajımda düzenleme yaptım ve 1000 download'a 20£ ya kadar kazanabileceğiniz güzel bir site linkini verdim. O ilk verdiğim site de malesef ref'lerinizden 1 puan harici hiçbir getirisi olmadığını ayrıca da uploadların problemli yapıldığına şait oldum. 2 gündür uploadla uğraşmama rağmen her seferinde dosya upload edilmemiş gözüküyor. Onun için o siteyi boşverip bu yeni verdiğime bakın derim ! Sitenin "SSS" kısmındanda okuduğum kadarıyla minimum payout değerine ulaşıp istettiğinizde ödemelerini 48 saat içerisinde yapıyormuş ! Artık Türkiye downloadlarınıda saydığı için gayet güzele benziyor kısacası...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.