Arkadaşlar belki ilgilenenler olur diye düşündüm.. Malum türkiye şartlarında bırakın uploadı download yapmak bile çok zor.. ama belki bağlantısına güvenen arkadaşlar vardır diyerekten ve uploadlara zaman ayıramadığım için bu konuyu açma gereği duydum..
arşivine ve bağlantısına güvenen arkadaşlardan fiyat beklemekteyim...
Temel kurallar
Upload edilecek dosya içerisinde sitelirim haricinde herhangi başka bir reklam bulunmayacak... dosya içerisinde txt ve html reklam konulacak..
Atılan dosyalar zip yada rar şeklinde atılacak. Dosyalara şifre konulmayacak
Dosyalar rapidget programı ile rapid premium account a atılacak.. accountu ben kendim vereceğim ve çalışma bittikten sonra şifreler değişecek.
tekliflerinizi boyutlara göre verirseniz çok sevinirim
örneğin
10 gb şu fiyat
50 gb şu fiyat
500 gb şu fiyat vs..
yada gb başına şu kadar istiyorum şeklinde olabilir...
kesin upload yaptırılacak değildir arkadaşlar.... şayet bütçeme uyar ise anlaşırsak yaptırılacaktır... upload piyasasını bilmiyorum
Teklifleriniz için şimdiden teşekkürler...
arşivine ve bağlantısına güvenen arkadaşlardan fiyat beklemekteyim...
Temel kurallar
Upload edilecek dosya içerisinde sitelirim haricinde herhangi başka bir reklam bulunmayacak... dosya içerisinde txt ve html reklam konulacak..
Atılan dosyalar zip yada rar şeklinde atılacak. Dosyalara şifre konulmayacak
Dosyalar rapidget programı ile rapid premium account a atılacak.. accountu ben kendim vereceğim ve çalışma bittikten sonra şifreler değişecek.
tekliflerinizi boyutlara göre verirseniz çok sevinirim
örneğin
10 gb şu fiyat
50 gb şu fiyat
500 gb şu fiyat vs..
yada gb başına şu kadar istiyorum şeklinde olabilir...
kesin upload yaptırılacak değildir arkadaşlar.... şayet bütçeme uyar ise anlaşırsak yaptırılacaktır... upload piyasasını bilmiyorum
Teklifleriniz için şimdiden teşekkürler...