İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Upload Yaparak Para Kazan

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Detaylı bilgiyi burada versen daha güzel olur. Gerçi bilmeyen kalmadı bunu ayrı konu ama ucuz hit çekme işlerine gerek yok kardeş.

aekayhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamam bence bunda güzel açıklamada olamazdı. resime tıklarsan yönlenecek sitedede daha geniş

aekayhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hotfile; upload yaptığınız dosyaların her indirilmesine para ödeyen bir sistem.
Sistemde, kullanıcıların upload-download-referer oranlarına göre değişen seviyeler bulunmaktadır.
Sisteme referans linkinizden üye olan her kullanıcının kazancının da %20 ‘sini alıyorsunuz.Bu sebeple yüksek kazanç elde edebilmek için alt-üye sayısı bu sistemde oldukça önemli.
Sitelerim bölümüne ekleyip onaylayacağınız siteleriniz üzerinden gelip üye olan her kullanıcının kazancının da %5 ‘ini alıyorsunuz.
Bu seviyeleri ve kazanç tablolarını altta görebilirsiniz;

Hotfile son 1 aydır artık Türkiye ‘den yapılan download ‘ları da saymaya başladığı için son günlerde en çok tercih edilen sistemlerden biri oldu.
Burada en büyük etkenlerden biri de, download ‘larda puan olarak değil, nakit olarak kazandırıyor olması.
Minimum ödeme limiti 15 $ olup, paypal ile ödeme alabiliyorsunuz.Paypal hesabınıza gelen parayı da banka hesabınıza sorunsuz bir şekilde aktarabilirsiniz.
Ödemeler haftalık, her pazartesi günü yapılıyor.

tekno-loji

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu adama güveniniz arkadaşlar beni hiç yarı yolda bırakmadı ayrıca her zaman hakkımı verdi

aekayhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tekno-loji benim çalışanım kendisini tanırım ozanti

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
ne düşünürsen değil fikrimi belirttim ve bir konuda tekno-loji sitesinden resim gösteriyordunuz. bu da fikrimin temelini oluşturdu.

aekayhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet çalışanım dedim farkettiysen. Neyse sende haklısın

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
neyse hocam tartışmayı büyütmeye gerek yok :) hayırlı işler olsun. hotfile benim tüm dosyaları silmiş. kaldım ortada sap gibi :D

aekayhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Haklısın büyütmeye gerek yok. Ama bakıyorumda hep benim konularımın peşindesin. Hotfileden iyi bir kazancım var ve nedense silmiyorlar dosyalarımı çüünkü sürekli indiriliyor. Bence insanlara yaklaşırken ön yargılı yaklaşma özellikle böyle kaliteli forumlarda. Sana bol Şans

cadobay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
3-) Flood ardarda mesaj yazmaktır ve konuyu üste çıkarma amaçlı yapılmaktadır. Bu olay forum düzenini bozduğu için flood yapmak yasaktır. (2 mesaj ardarda bazı durumlarda hoş görülebilir.) Ceza = 1 gün uzaklaştırma. Tekrarında ise Ceza = 1 hafta uzaklaştırma.

:rolleyes:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5